Spoštovani,

Tudi na Fakulteti za logistiko Univerze v Mariboru smo se novim razmeram prilagodili, saj želimo naš atraktiven študij predstaviti zainteresiranim dijakom ter jih tako prepričati… LOGISTIKA = PRAVA IZBIRA.

Našo predstavitev smo v celoti preselili na splet, pripravili različne možnosti, predvsem pa smo fleksibilni v pripravi naših predstavitev vašim dijakinjam in dijakom.
 
Za vašo šolo in vaše dijake smo tako pripravili nekaj različnih možnosti:

INDIVIDUALNA PREDSTAVITEV ZA ŠOLO 

·         Ne gre za klasično predstavitev s powerpoint prezentacijo, temveč je potrebno sodelovanje dijakov (lahko popolnoma anonimno)
·         Predstavitev časovno prilagodimo vam
·         Uvodni del je namenjen kratki predstavitvi fakultete in študijskih programov
·         V nadaljevalnem delu pa skozi interakcijo z dijaki predstavimo logistiko
·         Predstavitev poteka v okolju MS Teams

 V kolikor ste zainteresirani, da za vaše šolo organiziramo individualno predstavitev, kontaktirajte sodelavko Nino Friedrich na dekanat@fl.uni-mb.si ali na: nina.friedrich@um.si.

 

PREDINFORMATIVNI DAN FL UM ,28.
januar
,Ob
14:00
 
·         Predstavitev fakultete in študijskih programov
·         Sprehod po laboratorijih in predstavitev najsodobnejše opreme
·         Trajanje 45 min

 Prosimo vas, da vaše dijake obvestite o možnosti vključitve v predinformativni dan, ki je dosegljiv na https://bit.ly/2Lz9F2r.

 

»KO RAD-a PREBRSKAM SAM-a« 

·         Za dijake smo pripravili portal za bodoče študente, kjer so zbrane informacije na enem mestu: Bodoči študenti (um.si)
·         Video vsebine o fakulteti in študiju: https://www.youtube.com/user/logistikaflum
·         Seveda pa smo jim za vprašanja na voljo tudi osebno, preko e-pošte: info.fl@um.si ali na telefonu 03 428 53 03 (Marjana Potočnik) in seveda preko naših družbenih kanalovFacebook in Instagram.

 

Zahvaljujemo se vam za pomoč pri obveščanju vaših dijakinj in dijakov o naših možnostih. Verjamemo, da je katera izmed ponujenih možnosti zanimiva tudi za vas, zato se veselimo vaše povratne informacije.

 

Z lepimi pozdravi iz Celja,

Nina Friedrich

(Skupno 24 obiskov, današnjih obiskov: 1)