Spoštovani,

veseli nas, da se epidemična situacija izboljšuje in da imamo možnost ponovnih srečanj v živo, zato se na vas obračamo s prošnjo, da nam omogočite predstavitev študija vašim dijakinjam in dijakom.

Posledice epidemije in žal nova geopolitična nestabilnost še bolj pokažeta, kako pomembno je uspešno upravljanje logistike in oskrbovalnih verig, zato ne preseneča dejstvo, da je zaposljivost naših diplomantov 98 %.

Poklici v logistiki so izjemno dinamični, omogočajo delo na različnih področjih od gospodarskih do negospodarskih družb. Z veseljem se pohvalimo, da je med našimi diplomantkami tudi nominiranka za inženirko leta 2021 in strokovnjakinja za interno logistiko v BSH Hišni aparati Adina Mlivić – kako poteka njen dan, pa si lahko ogledate na povezavi: Moj delovni dan: Adina Mlivić – YouTube.

Dovolite nam, da  vašim dijakinjam in dijakom predstavimo atraktiven študij logistike. Pripravili smo več možnosti predstavitve, tako v živo ali preko spleta. Predvsem pa se popolnoma prilagodimo vašim željam.


·         Predstavitev časovno prilagodimo vam
·         Uvodni del je namenjen predstavitvi fakultete in študijskih programov
·         Poudarek je na predstavitvi raznolikosti logistike in poklica logista


·         Ne gre za klasično predstavitev s powerpoint prezentacijo, temveč je potrebno sodelovanje dijakov (lahko popolnoma anonimno)
·          Predstavitev časovno prilagodimo vam
·          Uvodni del je namenjen kratki predstavitvi fakultete in študijskih programov
·         V nadaljevalnem delu pa skozi interakcijo z dijaki predstavimo logistiko
·         Predstavitev poteka v okolju MS Teams

 


·         Z interaktivnim pristopom predstavimo, kako pomembna je logistika v vsakdanjem življenju    Predstavitev poteka v prostorih fakultete v Celju, Mariborska cesta 7
·         Uvodni del je namenjen kratki predstavitvi fakultete in študijskih programov
·         V okviru posameznih laboratorijev nato dijakinje in dijaki spoznajo različne tehnologije, poslovne modele in njihovo uporabo v okolju
·         Delavnice organiziramo individualno za vsako šolo posebej
·         V prilogi je tudi širši opis po posameznih laboratorijih.

Veseli bomo priložnosti predstavitve študija vašim dijakinjam in dijakom in verjamemo, da bo katera od zgoraj opisanih ponudb, atraktivna tudi za vas, zato se veselimo vaše povratne informacije.
V prihodnjih dneh vas bomo kontaktirali, da se dogovorimo o možnostih sodelovanja.

Za več informacij in uskladitev terminov vam je na voljo sodelavka Mateja Plevnik, ki je dosegljiva na 03 428 53 10 ali na mateja.plevnik@um.si. Vabljeni tudi, da obiščete našo sletno stran: https://fl.um.si.

(Skupno 52 obiskov, današnjih obiskov: 1)