Spoštovani,

Vabimo vas, da vaše dijake in dijakinje povabite k sodelovanju na literarnem natečaju Fakultete za slovenske in mednarodne študije Nove univerze.

Nova univerza razpisuje v organizaciji Fakultete za slovenske in mednarodne študije za leto 2021/2022 literarni natečaj na temo »30 let slovenske države«, ki je namenjen srednješolkam in srednješolcem. Sodelovanje na natečaju je brezplačno.

Fakulteta za slovenske in mednarodne študije bo za izstopajoče prispevke podelila naslednje nagrade:

– Prva nagrada za najboljši prispevek v slovenskem jeziku – 250 EUR.

– Druga nagrada za prispevek v slovenskem jeziku – 100 EUR.

– Komisija lahko podeli posebno nagrado – knjižna nagrada.

– Slovenska šola z najštevilnejšo udeležbo bo prejela priznanje in knjižno nagrado.

Literarni natečaj poteka do 18. aprila 2022. Več informacij o natečaju najdete v priloženem razpisu ali preko spletne povezave https://fsms.nova-uni.si/literarni-natecaj-fakultete-za-slovenske-in-mednarodne-studije-30-let-slovenske-drzave/

Vljudno naprošamo, da informacijo o natečaju delite tudi na socialnih omrežjih. V priponki vam pošiljamo predlogo grafike, ki jo lahko uporabite v objavi na socialnih omrežjih.

[Predlog objave za socialna omrežja]

Sodeluj v literarnem natečaju, ki ga razpisuje Fakulteta za slovenske in mednarodne študije Nove univerze, in se poteguj za eno izmed odličnih nagrad. Več informacij o natečaju najdeš na: https://fsms.nova-uni.si/literarni-natecaj-fakultete-za-slovenske-in-mednarodne-studije-30-let-slovenske-drzave/

Lep pozdrav,

PR Nova univerza

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov: 1)