Spoštovani,

tudi v letu 2022 na Višji strokovni šoli Academia Maribor organiziramo brezplačni zimski šoli fotografije in grafičnega oblikovanja za dijake v času zimskih počitnic.
BREZPLAČNA SPLETNA ZIMSKA ŠOLA GRAFIČNEGA OBLIKOVANJA ZA DIJAKE – preko spletnih videokonferenčnih srečanj
BREZPLAČNA ZIMSKA ŠOLA FOTOGRAFIJE ZA DIJAKE – v živo na sedežu Academie v Mariboru
Zimski šoli bosta potekali v angleškem jeziku in jih bosta vodila naš izkušena Erasmus+ inštruktorja Francisco López iz Španije in Aron Moraes iz Brazilije. Vsem udeležencem bomo brezplačno zagotovili tudi ustrezno programsko opremo, za šolo fotografije pa tudi strojno opremo.
Francisco je uspešno zaključil študij vizualnih umetnosti s področja fotografije na School of Art of Almería, Spain. Nekaj let je delal kot novinar in fotograf v Španiji, Mehiki in Dominikanski republiki. Nato je opravil še študij s področja digitalnega oblikovanja na UOC v Barceloni in sedaj dodatno zaključuje še podiplomski študij s področja pedagogike in andragogike.

Aron zaključuje študij vizualnega komunikacijskega oblikovanja na partnerski univerzi PUC-RIO v Rio de Janeiro v Braziliji. Je umetniški direktor festivala Rock in Rio – A-LAB Content Lovers. V preteklosti je sodeloval z naročniki kot so Michelin, Itaú in Copa do Brasil. Bil je tudi direktor fotografije filma “The Face of Ball”, ki je bil predvajan na festivalu Panorama aprila 2021.

Veseli bi bili, če bi lahko informacijo delili tudi z Vašimi dijaki.
Vse dobro in ostanite zdravi,
Logo
Žan Dapčevič
Direktor | Chief Executive Officer
phone: +386 (0)2 228 35 35
Glavni trg 17b
SI-2000 Maribor, Slovenia
LinkedIn icon
(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov: 1)