VABILO

Razpis za sodelovanje na praznovanju novega leta

V četrtek, 23. decembra 2021, bomo na šoli praznovali dan samostojnosti, božič in  novo leto. Program boste soustvarjali dijakinje in dijaki. Vabimo vas, da sodelujete in pokažete vsem najboljšo, najbolj zabavno, izvirno in humorno točko, ki bo prejela lepo nagrado.

K sodelovanju vabljeni dijaki, skupine ali oddelki z glasbeno, instrumentalno, gledališko ali kakršno koli drugo točko, ki nas bo zabavala in pokazala vašo ustvarjalnost.

Svoje predloge zapišite v kratkem scenariju (avtor/-ji, naslov, tema, način izvedbe, kratka vsebina in nastopajoči) in ga pošljite na e-naslov vesna.celarc@guest.arnes.si ali ravnatelj@ssjj.si  do srede, 15. decembra 2021.

Komisija  (profesorji Milan Jevnikar, Boris Osolnik in Vesna Celarc) bo izbrala najboljše predloge, svojo ustvarjalnost pa boste vsem nam pokazali na prireditvi v četrtek, 23. 12.

Samo še to: dijaki, ki so zmagali na prireditvi decembra 2019, bodo nagrado – tako je obljubil ravnatelj –  prejeli še v letošnjem šolskem letu. Zmagali so dijaki 4. b-oddelka.

»Jurčičevi« dijaki, pokažite svojo ustvarjalnost!

 

… in še nekaj starih spominov …

(Skupno 473 obiskov, današnjih obiskov: 1)