Spoštovani starši, drage dijakinje in dijaki!

Kljub velikemu trudu vseh nas, vestnemu zagotavljanju čimbolj varnih pogojev dela, upoštevanju vseh pravil in navodil NIJZ,  spremljanju vseh obolelih, odrejanju karanten in izolacij za COV-19 pozitivne, se bo šola spet morala zapreti.

Danes je vlada odredila zaprtje srednjih šol od 1. 4. do 11. 4. 2021. Upajmo, da bo to dovolj, za prekinitev širjenja okužb v šole.

Do vključno srede, 31.3.2021, šola deluje normalno. Samo 3 dijake imamo s potrjeno okužbo in v izolaciji doma, 14 dijakom je zaradi stikov s temi sošolci preventivno odrejena karantena. Pouk  v vseh razredih zato poteka vzporedno na daljavo iz učilnic.

Prosim vse, ki vam zdravstveno stanje to dopušča, da spremljate pouk in po najboljših močeh sodelujete pri njem.

V času zaprtja šole bo ves pouk seveda spet le na daljavo. Prosim za vestno sodelovanje.

Prosim, da se tudi izven šole, doma, v vašem domačem okolju, vsi vedete strogo samozaščitno, da upoštevate vse predpise in ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe s COV-19! Le če bomo res vsi in povsod ravnali tako, lahko upamo, da se bo šola 12. 4. 2021 spet odprla. Prepričan sem, da si tega vsi resnično želimo, zato vam zaupam in se že vnaprej  veselim ponovnega srečanja v šoli.

Pazite nase in na ljudi okoli sebe.
Ostanite zdravi!

Milan Jevnikar

(Skupno 169 obiskov, današnjih obiskov: 1)