Spoštovani strarši, drage dijakinje in dijaki!

Po 14 dneh pouka na daljavo se bomo tudi najmanj naslednja dva tedna “videvali” zgolj na daljavo. Šola ostaja zaprta, vaši učitelji pa bodo z vami nadaljevali delo na daljavo. 
Na novo stvarnost smo sedaj dobro pripravljeni. Upam, da imate res vsi tehnične možnosti za spremljanej pouka in delo od doma.

Če ima še kdo kakšne težave, si lahko v šoli sposodi modem za priklop na internet, kamero z mikrofonom in računalnik. Sporočite vaše potrebe in želje na ravnatelj@ssjj.si 

Delo bo tudi v naslednjih dveh tednih potekalo po ustaljenem urniku. Imate kanale za vse predmete, za večino spletne učilnice in vsakodnevna vabila na videosrečanja. Prosim vas, drage dijakinje in dijaki, da tudi naprej ostanete povezani s šolo, da sledite svojim učiteljem in da se tudi samostojno pripravljate na pouk in se učite.

Začela so se ocenjevanja, večinoma so ocene vzpodbudne in lepe, zato kar tako nadaljujte. Sodelujte v dogovorih z učitelji, da ne boste preobremenjeni. Kljub temu, da je čas izjemno drugačen, kot smo ga vajeni, je možno, da ga v največji možni meri izkoristite za šolo. Bodite študiozni, vedoželjni … Sedaj, ko ni dovoljeno nobeno druženje izven družine, lahko šoli posvetite več časa kot kdajkoli. Preberite si učbenike, iščite dodatne vsebine in pojasnila na spletu, predvsem pa sprašujte svcoje profesorje, da bo znanje trdno in natančno.

Glede na dosedanje izkušnje vam popolnoma zaupam. Vidim, da se zavedate resnosti položaja in da imate jasen cilj pred seboj. Tudi sam si zelo želim, da bi se čim prej videli spet v običajni šoli. Takrat bomo nadoknadili vse, kar nam manjka sedaj.

Ostanite zdravi, pazite nase in na svoje bližnje, v stiski poiščite prijatelja, starše, nas učitelje … Nič ni nepremostljivega, le pogovarjati se moramo in si zaupati!

Vaš ravnatelj Milan Jevnikar

 

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov: 1)