Drage dijakinje in dijaki, starši, cenjene sodelavke in sodelavci!

Končujemo prvi teden dela na daljavo. Brez velikih priprav in besed smo bili vrženi v doslej neznano! In izkazalo se je, da smo se znašli, uspelo nam je. Z veliko entuziazma profesorjev in odličnim sodelovanjem dijakov smo naredili veliko delo! Skoraj nič slabše ni bilo, kot da bi skupaj sedeli v šoli! Toliko odzivov in sodelovanja dijakov pri praktično vseh predmetih niti pri rednem delu v šoli nimamo. Res iskrena hvala vsem, učiteljem in dijakom! Le tako naprej!

V prihajajočem vikendu bomo najbrž vsi še kaj premislili za nazaj, opravili še kakšno zadolžitev in naslednji teden spet s polno paro izvedli svoj urnik! Ostanite vsi še naprej tako vneti za delo. Dejstvo, da smo vsi skupaj od jutri naprej v skoraj popolni karanteni nam je samo v podporo, saj nam bo delo za šolo, komunikacija z učitelji in sošolci v spletnih učilnicah, odlično nadomestilo za osebna druženja in družabnost. Dnevi bodo hitreje minevali in naš čas bo koristno izkoriščen.

Koliko časa bo ta “posebna šola ” trajala danes ne ve še nihče, a zelo verjetno je, da v začetku aprila še ne bomo v šoli. Bomo videli! In verjamem, da se bomo kljub zanimivi izkušnji s šolo na daljavo, zelo radi spet srečali v šoli! Sam se zelo veselim tega trenutka.

Do takrat pa bodite doma, pazite nase, na svoje bližnje. Ne izpostavljajte se, saj je le osama uspešna zaščita proti širjenju okužbe z zelo zahrbtnim in nepredvidljivim koronavirusom COV-19.

OSTANITE VSI ZDRAVI!

Milan Jevnikar

(Skupno 126 obiskov, današnjih obiskov: 1)