V torek, 3. 12. 2019 je bilo na šoli spet zelo živahno.

Dijaška ustvarjalnost se je pod mentorstvom razrednikov in idejnim vodstvom gospe Dragice Eržen v avli šole izkazala z enkratno tržnico izdelkov, ki so bili prava paša za oči. Navdušeni obiskovalci, starši naših dijakov, prijatelji, nekdanji učenci in učitelji so v dobri uri in pol ob prijetnem barantanju in klepetu s “trgovci”  pokupili vse. V sklad dijaške skupnosti za dobrodelne namene in nakup “kapucinarjev” za vse dijake se je “nateklo” kar 1900 evrov prostovoljnih prispevkov, za kar smo vsem, ki so prispevali, zelo hvaležni.

Prijetno popoldansko druženje je obogatila tudi izvrstna kulturna prireditev, na kateri so sodelovali dijaki 1.a, 1.b, 2.a 2.b in 3. a, 3.b ter  3.d s svojimi avtorskimi prispevki. Posebej so se izkazali prvošolci, ki so na oder pripeljali cele razrede. Prireditev je v popolno celoto povezala gospa Vesna Celarc! Strokovna komisija (dr. Boris Osolnik, Jožica Grum, Uroš Kušar in Dragica Eržen) je za najboljšo točko razglasila točko 2. b. Dijaki so si s tem priborili nagradni izlet ob koncu šolskega leta. Prvo nagrado občinstva pa so si priborili dijaki 1.b s svojim nastopom. Tudi njih čaka lepa nagrada, ki pa ostaja zaenkrat še skrivnost!

Iskrena hvala vsem sodelujočim na bazarju, čestitke nastopajočim in hvala vsem obiskovalcem.  Zelo lepo in prijetno popoldne smo preživeli skupaj!

Vzdušje in dogajanje lepo predstavljajo fotografije z Bazarja 2019:

[nggallery id=147]

(Skupno 1.905 obiskov, današnjih obiskov: 4)