DRAGE DIJAKINJE IN DIJAKI, SPOŠTOVANI STARŠI!
Pouk v šolskem letu 2019/20 se prične v ponedeljek, 2. 9. 2019, ob 8. uri. Šolski avtobusi bodo vozili po ustaljenem voznem redu, javni prevozi pa tudi! Pravočasno si jih oglejte ali povprašajte o njih naše “starejše” dijake. Integrirane vozovnice za javni prevoz si uredite sami, potrdilo za to ste že ali pa ga še boste dobili šoli! Namig: Dijaki, ki prihajate z vlakom iz meri Trebnje, lahko v Ivančni Gorici prestopite na redni avtobus iz meri Grosuplje, ki ustavlja ob železniški  postaji, ali pa na avtobus prevoznika Jakliča, ki prihaja iz smeri Trebnje in vas pripelje prav do šole!

Učbenike za šolsko leto 2019/2020 ste najbrž že prevzeli, dvignete jih lahko na šoli vsak delovni dan do 14. ure sicer pa jih boste prvi šolski dan.

Urnik za prvi šolski dan bo od petka, 31. 8. 2019, objavljen na spletni strani šole. Poglejte si tudi zavihek nadomeščanja. Dijaki višjih letnikov pogledate, v katerih učilnicah imate pouk oziroma uvodno razredno uro in se napotite tja, vsi dijaki prvih letnikov pa se ob 8. uri zberete v predavalnici šole.

Dijake višjih letnikov opozarjam, da lepo in dostojno sprejmete novince, naše prvošolce! Strogo prepovedano je vsakršno nasilno dejanje proti njim! Dežurni učitelji bodo spremljali dogajanje in po potrebi vzgojno ukrepali!

Ker na naši šoli zelo poudarjamo red ter skrbimo za urejenost prostorov in čistočo, boste vsi dijaki že od prvega dne dalje imeli s seboj copate, v katerih boste hodili po šoli. Copati bodo potem shranjeni v vaših garderobnih omaricah. Vsi dijaki višjih letnikov imate že svoje garderobne omarice, prvošolcem pa jih bomo dodelili takoj po uvodnem srečanju!

Že prvi dan bo za vse prijavljene na dijake pripravljena šolska malica, ki bo vsem dijakom razdeljena v edinem glavnem odmoru od 10.25 – 10.55. Vse o šolski prehrani si lahko preberete na spletni strani šole v zavihku Šolska prehrana.

Vsem želimo lep in vzpodbuden začetek novega šolskega leta.

Vaši učitelji in ravnatelj vas vse nestrpno pričakujemo!

ravnatelj Milan Jevnikar

(Skupno 616 obiskov, današnjih obiskov: 1)