Občina Ivančna Gorica in Svet za starosti prijazno občino vas vabijo k sodelovanju na Natečaju za najizvirnejše božično-novoletne voščilnice v različnih kategorijah in sicer:

predšolska kategorija,

  • osnovnošolska kategorija – prva triada,
  • osnovnošolska kategorija – druga triada,
  • osnovnošolska kategorija – tretja triada,
  • mladinska kategorija in
  • ostala kategorija.

Prijazno vabimo k sodelovanju vse občane Občine Ivančna Gorica, še posebej pa vrtec z vsemi enotami, obe osnovni šoli s podružnicami, srednjo šolo, vzgojno-izobraževalni zavod v Višnji Gori, enoto dnevnega varstva starejših v Šentvidu pri Stični, knjižnico, upokojenska, likovna, kulturna in druga zainteresirana društva.

Prosimo vas, da voščilnice, ki jih boste izdelali v vaših dejavnostih, krožkih in druženjih, posredujete (po pošti ali osebno) na naslov: Občina Ivančna Gorica, Sokolska 8, Ivančna Gorica, do 7. 12. 2018.

Vse prispele božično-novoletne voščilnice bodo razstavljene v prostorih Občine Ivančna Gorica. Najboljše oziroma najizvirnejše božično-novoletne voščilnice po izboru Sveta župana za starosti prijazno občino pa bodo predstavljene in tudi simbolično nagrajene na seji Občinskega sveta Občine Ivančna Gorica v decembru. Vse izdelane voščilnice, razen nagrajenih, bodo skupaj z voščilom za srečno in zdravo novo leto poslane najstarejšim občanom Občine Ivančna Gorica – prosimo vas, da na voščilnicah ni navedene letnice 2019

Zavedamo se, da je v izdelavo voščilnic vloženega veliko truda in časa. A pozornost drug do drugega je najpomembnejša. Zlasti, če je le ta pozitivna in če jo dajemo iz srca – in voščilnice so pri prejemnikih sprejete s toplino ter hvaležnostjo.

Za sodelovanje se vam prav lepo zahvaljujemo.

 

Svet župana za starosti prijazno občino                                                    Občina Ivančna Gorica

predsednica                                                                                          ž u p a n

Milena  Vrenčur                                                                                 Dušan  Strnad

 

 

 

(Skupno 128 obiskov, današnjih obiskov: 1)