Spoštovani!

Smo organizacijska skupina SiNAPSE, slovenskega društva za nevroznanost, ki v okviru Tedna možganov organizira tudi natečaj za otroke in mladostnike. Teden možganov je vsakoletni dogodek, namenjen približevanju nevroznanstvenih vsebin širši javnosti. Letošnja tema Tedna možganov je bolečina, naslov natečaja pa Obrazi bolečine. Njegov namen je spodbuditi mlade k razmišljanju o bolečini, njenih učinkih na človekovo delovanje in možnih rešitvah zanjo.  

Zato vabimo vas, mentorje in vaše učence, da se nam pridružite k oblikovanju naše zgodbe. Pod mentorstvom učiteljev lahko sodelujejo vsi učenci osnovnih in srednjih šol. Izdelki so lahko rezultat individualnega ali skupinskega dela. Vsak sodelujoči, tako učenec kot mentor, bo prejel potrdilo o udeležbi, ki ga bo izdala SiNAPSA. Najboljši izdelki bodo razstavljeni oziroma predvajani na Tednu možganov 2019, zmagovalni izdelki pa bodo nagrajeni.

V priponki vam pošiljamo opis in natančna navodila za sodelovanje na natečaju, s katerimi lahko vaše učence vodite in spodbujate k oblikovanju izdelkov. Rok za oddajo je 8. 1. 2019.  Zaradi morebitnih nevšečnosti, vas prosimo, da v kolikor do 14. 1. 2019 na vaš elektronski naslov ne prejmete našega obvestila o prejemu vašega izdelka, še enkrat vzpostavite kontakt z nami, da skupaj preverimo situacijo.

Veselimo se vaše ustvarjalnosti in sodelovanja z vami!

 Lep pozdrav,

Alja Pehar, Organizacijska ekipa natečaja za Teden možganov, 2019

(Skupno 120 obiskov, današnjih obiskov: 1)