TRENIRAJ S ŠPORTNICO LETA 2017 OBČINE IVANČNA GORICA

Brezplačna začetna vadba francoskega boksa (savate)

 

V sklopu izvajanja interesne dejavnosti savate francoski boks za dijakinje in dijake Srednje šole Josipa Jurčiča v Ivančni Gorici letos ponujamo brezplačno začetno vadbo od 18. septembra pa do konca meseca oktobra, kar je mesec in pol treningov na katerih se boste naučili osnovnih tehnik savata (francoskega boksa), po tem obdobju pa bo za dijakinje in dijake Srednje šole Josipa Jurčiča v Ivančni Gorici mesečna članarina simbolična, z rednim obiskovanjem treningov pa bodo zbrali ure, ki jih lahko nato uveljavljajo tudi kot obvezne izbirne vsebine.

Priložnost boste imeli trenirati s športnico leta Občine Ivančna Gorica za leto 2017 Mojco Obreza, bivšo dijakinjo naše šole, večkratno prejemnico medalj na svetovnih in evropskih prvenstvih v savatu, večkratno državno prvakinjo, ki se je letos udeležila tudi sprejema pri ministrici ob 15 letnici savata v Sloveniji, ter s perspektivno mladinko Laro Grm, ki je letos osvojila zavidljivo 3. mesto na evropskem mladinskem prvenstvu v savatu v Belgiji.

Treningi bodo potekali ob torkih ob 18. uri v plesni učilnici Srednje šole Josipa Jurčiča v Ivančni Gorici, tisti, ki pa bodo pokazali večji interes za trening, bodo lahko s trenerjem obiskovali tudi dodatni trening v Ljubljani v borilnici Kampus do katere bo organiziran prevoz iz Ivančne Gorice ter povratek iz Ljubljane v Ivančno Gorico. S prvim treningom pričnemo 18.9.2018, več informacij pa najdete tudi na www.francoskiboks.si.

Mojca Obreza

rbthdr
(Skupno 238 obiskov, današnjih obiskov: 1)