V sklopu Informativnih dni, ki bodo na Univerzi v Mariboru potekali v petek, 9. februarja in v soboto, 10. februarja, bo Študentski svet Univerze v Mariboru v petek, 9. 2. 2018, organiziral:

  • Brezplačno krožno avtobusno vožnjo po Mariboru, v sklopu katere se bo avtobus ustavil pred vsemi fakultetami Univerze v Mariboru, ki so locirane v mestu. Krožna vožnja se bo pričela na avtobusni postaji pred glavno železniško postajo v Mariboru predvidoma ob 8.45. Plan vožnje lahko najdete v prilogi.
  • Brezplačen avtobusni prevoz je organiziran tudi do Fakulteto za kmetijstvo in biosistemske vede, ki je locirana izven Maribora, v Hočah. Avtobus bo svojo vožnjo pričel na avtobusni postaji pred glavno železniško postajo v Mariboru in bo proti Hočam odpeljal predvidoma ob 8.45. Bodoče študente bo nato pripeljal tudi nazaj na rektorat Univerze v Mariboru (Slomškov trg 15, Maribor).

 

Avtobusa bosta opremljena z logotipom Univerze v Mariboru, bodoče študente pa bodo na glavni železniški postaji Maribor sprejeli študentski predstavniki različnih fakultet.

(Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov: 1)