V ponedeljek, 4. 12. 2017, je ob 12. uri potekal Častni shod Fakultete za družbene vede. Podeljena so bila številna priznanja za izstopajoče dosežke študentov in zaposlenih. V Veliki dvorani FDV je najprej imel pozdravni govor prof. dr. Ivan Bernik, ki je prejel priznanje za življenjsko delo in dolgoletni prispevek k odličnosti fakultete. Kulturni del dogodka sta popestrila študenta FDV, Amir Alibabić, ki je izvedel plesno predstavo in Doris Horvat z opernim petjem.

Prešernovo nagrado Fakultete za družbene vede sta prejela Martin Kovač in Sebastian Pepelnak. Priznanja za izjemen študijski uspeh na dodiplomskem študiju 1. stopnje so prejeli: Kaja Primorac, Janja Moškon in Matic Gumpot. Priznanja za izjemen študijski uspeh na podiplomskem študiju 2. stopnje, kjer so vsi nagrajenci imeli povprečje ocen 10,00 so: Nina Dragičević, Nina Pejič, Sinja Čož in Tajda Ferko.

Priznanje za posebne dosežke in udejstvovanje na področju obštudijskih dejavnosti je prejel Domen Kos, prav tako pa Društva kulturologov Kult.co, katero nagrado je prevzel Sebastian Pepelnak.

Nagrado za najboljšo doktorsko disertacijo je prejela asist. dr. Andreja Trdina. Doc. dr. Vesna Dolničar je prejela priznanje za izjemne dosežke na področju spodbujanja internacionalizacije fakultete. Dogodek je bil zaključen s slovesno pogostitvijo.

Iskrene čestitke vsem nagrajencem, posebej našemu nekdanjemu dijaku Sebastianu Pepelnaku!

M.J.

 

(Skupno 778 obiskov, današnjih obiskov: 1)