DRAGI DIJAKI
Pouk v šolskem letu 2017/18 se prične v petek, 1. 9. 2017, ob 8. uri. Šolski avtobusi bodo vozili po ustaljenem voznem redu, javni prevozi pa tudi! Pravočasno si jih oglejte ali povprašajte o njih “starejše” sošolce. Integrirane vozovnice za javni prevoz si uredite sami, potrdilo za to ste že ali pa ga še boste dobili šoli!

Učbenike za šolsko leto 2017/2018 je mogoče prevzeti v knjižnici od ponedeljka do petka od 8. do 12. ure, RAZEN V SREDO, 30.8.2017, KO BO KNJIŽNICA ODPRTA LE OD 11.00 DALJE.

Urnik za prvi šolski dan je objavljen na spletni strani šole. Poglejte si tudi zavihek nadomeščanja. Dijaki višjih letnikov pogledate, v katerih učilnicah imate pouk oziroma uvodno razredno uro in se napotite tja, dijaki prvih letnikov pa se ob 8. uri zberete v predavalnici šole.

Dijaki 4. A, 4. B, ki so večinoma na maturantski ekskurziji, so prva dva dni prosti, ker jim priznamo OIV in ID za maturantsko strokovno ekskurzijo, v šolo pridete v ponedeljek, 4. 9. 2017!

Dijake višjih letnikov opozarjam, da lepo in dostojno sprejmete novince, naše prvošolce! Strogo prepovedano je vsakršno nasilno dejanje proti njim! Dežurni učitelji bodo spremljali dogajanje in po potrebi vzgojno ukrepali!

Ker na naši šoli zelo poudarjamo red ter skrbimo za urejenost prostorov in čistočo, boste vsi dijaki že od prvega dne dalje imeli s seboj copate, v katerih boste hodili po šoli. Copati bodo potem shranjeni v vaših garderobnih omaricah. Vsi dijaki višjih letnikov imate že svoje garderobne omarice, prvošolcem pa jih bomo dodelili takoj po uvodnem srečanju!

Že prvi dan bo za vse prijavljene na dijake pripravljena šolska malica, ki bo vsem dijakom razdeljena v edinem glavnem odmoru od 10.25 – 10.55. Vse o šolski prehrani si lahko preberete na spletni strani šole v zavihku Šolska prehrana in tu.[ddownload id=”10107″]

Vsem želimo lep in vzpodbuden začetek novega šolskega leta.

vaši učitelji in ravnatelj

(Skupno 41 obiskov, današnjih obiskov: 1)