Spoštovani.

V sodelovanju z Občino Šentrupert smo objavili natečaj za ilustracijo v dveh kategorijah 2017. Z natečajem vabimo osnovnošolce v 8. in 9. razredu osnovnih šol in srednješolce Slovenije, da se posvetijo upodobitvi pesmi z naslovom Vabilo na gravžev dan avtorja Andreja Rozmana Roze.

Upodabljanje pesmi Andreja Rozmana Roze je velik zalogaj še za prekaljene ilustratorje, prepričani pa smo, da bo pesem s svojo živahnostjo in sočnim jezikom pritegnila mlade k sodelovanju na natečaju. Z razpisom jih želimo spodbuditi k razmisleku, kako inovativno pristopiti k upodabljanju tovrstnih tekstov, in jim ponuditi možnost, da razvijejo svojo domišljijo in ilustratorske sposobnosti. V želji, da bi pritegnili kar največje število nadebudnih ustvarjalcev, vas prosimo za pomoč. Zelo bomo veseli, če boste povabilo k sodelovanju na natečaju delili z učitelji likovnega pouka na vaši šoli.

Več informacij je dosegljivih na povezavi: http://www.galerijatrebnje.si/sl/pedagoski-program/za-otroke-in-mladino/item/razpis-natecaja-za-ilustracijo-v-dveh-kategorijah-2017

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na e-poštnem naslovu galerija@ciktrebnje.si ali po telefonu 07 34 82 106.

Najlepša hvala za vso pomoč in vaš čas.

Želim vam prijeten dan,

Andrejka Nose

kustosinja

(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov: 1)