Spoštovani,

V sklopu Informativnih dni, ki bodo potekali v petek, 10. februarja in v soboto, 11. februarja, bo Študentski svet Univerze v Mariboru v petek, 10. 2. 2017, organiziral brezplačno krožno avtobusno vožnjo po Mariboru, pri čemer se bo avtobus ustavil pred vsemi fakultetami Univerze v Mariboru, ki so locirane v mestu. Avtobus bo opremljen z logotipom Univerze v Mariboru, bodoče študente pa bodo na glavni železniški postaji Maribor sprejeli tudi študentski predstavniki različnih fakultet.

Predvideni sta vsaj dve krožni vožnji po Mariboru, ki se bosta pričeli na avtobusni postaji pred glavno železniško postajo v Mariboru. Pričetek prve krožne vožnje je predviden ob 8.15, pričetek druge krožne vožnje pa je predviden okrog 8.50. V prilogi lahko najdete tudi plan vožnje.

Prosimo vas, da o tej možnosti obvestite dijake, saj bodo lahko s strani študentskih predstavnikov različnih fakultet ob brezplačnem prevozu po univerzitetnem mestu Maribor pridobili tudi informacije o študiju in obštudijskih dejavnostih, ki so na voljo študentom Univerze v Mariboru.

V kolikor potrebujete dodatne informacije, sem vam na voljo.

Najlepša hvala za sodelovanje in prijazen pozdrav,

Tina Pivec

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov: 1)