Prikazan je element

Pozdravljeni,

na vas se obračamo s prošnjo za širitev informacije o našem programu, v katerega želimo vključiti mlade (starost vsaj 16 let), ki bi lahko postali t.i. promotorji zdravja med mladimi ali otroki. Čim več mladih želimo namreč opremiti z znanji, na podlagi katerih bodo sami pripravljali aktivnosti za druge – aktivnosti na temo spodbujanja zdravega življenjskega sloga.

Iščemo predvsem takšne mlade, ki so aktivni tudi izven obveznih šolskih aktivnosti in imajo morda že sedajvlogo vodenja skupine mladih ali organizirajo aktivnosti zanje. To lahko počnejo za svoje vrstnike ali tiste malo mlajše (načeloma stare nad 12 let) ali starejše – v okviru šole, mladinske organizacije, neformalne vrstniške skupine ipd.

Prosimo vas, da o programu obvestite učence 3. in 4. letnika (oz. tiste, ki so že dopolnili 16 let) – lahko vse ali pa samo tiste posameznike, ki se vam zdijo primerni za tovrstne aktivnosti. Napotite jih lahko kar na spletno stran www.zdravjemladih.si, kjer so vse informacije; nekaj osnovnih informacij pa navajamo tudi v nadaljevanju.

 

*****

Za zainteresirane za prijavo:

Bodoči promotorji zdravja se boste udeležili dveh usposabljanj – enega v novembru letos in drugega v januarju drugo leto – vmes pa boste pripravljali program promocije zdravega načina življenja za svojo skupino mladih. Ti programi bodo imeli tudi možnost pridobitve sofinanciranja (do 500 evrov).
► Kraji in termini usposabljanj:

 

kraj I. del usposabljanja II. del usposabljanja
Planica 14. – 15.11. 9. – 10.1.
Brežice 28. – 29.11. 23. – 24.1.
Ajdovščina 7. – 8.11. 9. – 10.1.
Portorož 21. – 22.11 16. – 17.1.
Ptuj 21. – 22.11. 16. – 17.1.
Celje 28. – 29.11. 23. – 24.1.

Vsa usposabljanja se bodo pričela v soboto ob 9:00 in zaključila v nedeljo ob 17:00.

► Rok za prijavo: 19. oktober 2015.

 Osnovni pogoj za prijavo: starost vsaj 16 let.

►Prijavite se preko spletne prijavnice (klikni).

► Udeležba na usposabljanjih je brezplačna, povrnemo pa vam tudi 70% potnih stroškov.
Vse, ki se želite prijaviti, vabimo, da si preberete celotno besedilo razpisa za udeležence, ki ga najdete v priponki ter na spletni strani projekta, kjer so tudi vse ostale informacije. Za dodatne informacije pa se lahko obrnete na vodjo projekta Tamaro Lah; e-naslov: zdravjemladih@skavt.net.

*****

Projekt Za zdravje mladih je sofinanciran v okviru Norveškega finančnega mehanizma.

Vse informacije o projektu: www.zdravjemladih.si.

 

(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov: 1)