Posredujem dopis, ki sem ga dobil:

NATEČAJ ZA NAJBOLJŠO DIJAŠKO

Drage dijakinje in dijaki!

Verjamemo, da ste mnogi izmed Vas v prostem času zvesti svoji >geografski duši<, ki Vas nenehno usmerja v raziskovanje novega: novih doživetij, krajev in  ljudi. Želimo si, da svoja doživetja, ki imajo geografsko sporočilnost in ste  jih ujeli na fotografiji, delite tudi z nami.

Po Vašem dobrem odzivu na lanskoletni razpis letos objavljamo drugi natečaj za najboljšo dijaško geografsko fotografijo.

Če želite na natečaju sodelovati, Vas prosimo, da najboljši geografski foto utrinek Vašega raziskovanja pokrajine posredujete na Oddelek za geografijo Filozofske fakultete Univerze v Mariboru na mail:   geografski.natecaj@gmail.com od 8. januarja do 20. januarja 2014.
Do 4. februarja 2014  bomo na Oddelku za geografijo izbrali 10 najboljših fotografij. Vsak avtor lahko pošlje največ dve fotografiji. Rezultate natečaja bomo objavili na spletni strani Oddelka in razglasili na informativnih dnevih FF UM v februarju, ko bomo na podelitev nagrad povabili avtorje petih najuspešnejših fotografij.

Glasovanje bo vodila Komisija natečaja, ki jo sestavljajo študent-tutorji, med prispelimi fotografijami boste glasovalci izbrali najboljše. Glasovanje bo potekalo od 20.1.2014 do 3.2.2014.
Spletna stran, prek katere bo potekalo glasovanje, bo objavljena naknadno na  spletni strani Filozofske Fakultete in facebookovi strani Oddelka za geografijo https://www.facebook.com/groups/109780372417496/.   

Najboljših deset fotografij bomo predstavili na razstavi, avtorji prvih petih fotografij pa bodo deležni posebne pozornosti in bodo prejeli knjižne nagrade ter darilni bon za doživetje učnega poligona Modraže.

Pogoji za udeležbo:
– osebni podatki avtorja fotografije (ime, priimek, šola, razred, e mail),
– fotografija, naslov fotografije ter kraj in datum posnetka,
– kakovostna resolucija.

(Skupno 66 obiskov, današnjih obiskov: 1)