Danes, 19. novembra 2013, se je na svoji seji sestala šolska maturitetna komisija za splošno maturo (ŠMK SM) v zvezi z (a) naslovi seminarskih nalog na splošni maturi in (b) mentorji nalogam pri psihologiji, sociologiji in informatiki. Spisek naslovov je obešen na oglasni deski pri učilnici št. 26.

Komisija je sicer sprejela naslednji sklep:

“Šolska maturitetna komisija za splošno maturo se je seznanila s predlogi naslovov seminarskih nalog. Učitelji, ki bodo spremljali izdelavo nalog, so prof. Dragica Volf-Stariha za sociologijo, prof. Marjan Gorišek za psihologijo in univ. dipl. ing. Darko Pandur za informatiko. Ti tudi jamčijo za usklajenost prevzetih naslovov s potrjenimi naslovi v stalnem katalogu naslovov seminarskih nalog, objavljenem na spletni strani Državnega izpitnega centra, in za vsakega kandidata vodijo Ocenjevalno mapo pri splošni maturi.

Pri sociologiji naslovov nista prevzela Tekavčič Nejc in Brčan Luka.

Od 18. do 27. novembra 2013 lahko kandidati spremenijo naslov svoje naloge.”

Tekavčič Nejc in Brčan Luka sta danes od opravljanja 5. predmeta sicer odstopila.

Vsem dijakom, ki boste pisali seminarske naloge, priporočam, da pregledate ali so sploh na voljo viri, na podlagi katerih boste nalogo lahko napisali, sicer razmislite o spremembi naslova do zgoraj navedenega datuma.

Vsem svetujem tudi, da  redno sodelujete s svojimi mentorji, da bodo res nastale dobre naloge, ki bodo tudi dobro ocenjene!

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov: 1)