Kratek opis dogajanja, kot poročajo profesorji spremljevalci:

1. Iz Slovenije v Sarajevo: Minil je prvi dan. Naši popotniki so se ponoči vsi točno zbrali se veseli odpravili na pot.  Sredi dneva so se že sprehajali po Baščaršiji in okušali prave Sarajevske čevapčiče in druge dobrotre. Po ogledu mesta in popoldanski sprostitvi so se pozno popoldne namestili v hotel, kjer so večerjali in kjer bodo prespali. trenutno pa še “raziskujejo nočno življernje Sarajeva”!

2. Preko Mostarja v Budvo: Naši popotniki so srečno, po skoraj celodnevni vožnji in brez zapletov dospeli v Črno Goro. Želimo jim lep, vesel večer in mirno noč! Bilo je zabavno, mi poročajo iz Budve.

3. dan BUDVA:

 Zajtrk v hotelu nato malo sprostitve, plaža in zvečer v hotelu, večerja in Space party! ZAenkrat poteka vse brez zapletov.

4. dan Budva in Cetinje:

Vožnja do Cetinja mesta petih muzejev in nekoč prestolnice Črne Gore. Ogled rezidence Petra Petroviča II. Njegoša, njegovih privatnih in vladnih prostorov. Na Lovčen z mavzolejem P. P. Njegoša!  V Njeguših slastna črnogorska malica. Brez zapletov je minil še en dan.

5. dan Budva: Zaenkrat gre vse po načrtih. Malo bolj sproščen dan, Palmijadine počitnice. Vesele igre na otoku nasproti Budve, ki mu pravijo “Havaji”. Popotniki so malce utrujeni a živi in zdravi.

Šesti dan pa smo po zajtrku začeli z vožnjo proti Sloveniji. Domov smo prispeli v poznih večernih urah.

Maturantska ekskurzija je potekala v skladu s programom in je bila kljub naporni vožnji prijetna in zanimiva. Večjih težav nismo imeli, saj so dijaki v glavnem upoštevali navodila spremljevalcev in bili celo pohvaljeni za svoje vedenje s strani predstavnikov agencije. 

ravnatelj

(Skupno 44 obiskov, današnjih obiskov: 1)
 

Oznake: ,