OBVESTILO

V soboto, 2. 3. 2013, je delovni dan za vse dijake drugih in tretjih letnikov in sicer v skladu s šolskim koledarjem in Letnim delovnim načrtom nadomeščamo delovno soboto, 29. 9. 2012.

 

Dijaki prvih letnikov so to delovno soboto že nadomestili, dijaki četrtih letnikov pa imajo delovno soboto, 9. 3. 2013, za predmaturitetne teste.

 

V soboto, 2.3.2013, torej neposredno po počitnicah bomo s pohodom po Jurčičevi poti izvedli projekt Jurčič in njegov čas in športni dan.

 

Dejavnost je za dijake drugih in tretjih letnikov obvezna.

 

Vsi dijaki, ki pridete v Višnjo Goro iz smeri Grosuplje, to takoj danes sporočite svojim profesorjem športne vzgoje.

Start pohoda bo v Višnji Gori, takoj po prihodu vlakov (7.25 iz smeri Novo mesto, 8.18 iz smeri Ljubljana). Dijaki se bodo v Višnji Gori javili svojim učiteljem spremljevalcem in nato pot prehodili skupaj, organizirano, preko Polževega do Muljave. Dijaki se bodo evidentirali še na Polževem in na Muljavi. Odhod z Muljave domov si dijaki organizirajo sami in sicer po zaključku pohoda, po prireditvi, predvidoma ob 11.30. Dijaki športnega dne ne morejo realizirati s pohodom s starši, ampak morajo pohod izvesti organizirano, v skupini, skupaj s svojimi sošolci in profesorji.

Opozarjamo na spoštovanje določil šolskega reda.

Dijaki se za pohod primerno oblecite in obujte, v primeru slabšega vremena vzamite tudi rezervno oblačilo in obutev. Vsi dijaki sami poskrbite za malico na tem pohodu.

 

Vsi odsotni dijaki, ki za ta dan ne bodo imeli zdravniškega opravičila, bodo manjkajočo aktivnost, pohod po Jurčičevi poti, opravili v eni naslednjih delovnih sobot v mesecu marcu. Brez opravljene obveznosti dijak ne more uspešno zaključiti letnika.

Dijaki četrtih letnikov, ki niso opravili športnega dne v Adrenalinskem parku, lahko tisti športni dna nadomestite s tem pohodom. Prosimo le, da se prijavite učiteljem športne vzgoje, da vam bomo zagotovili spremstvo.

 

Spremljevalci za posamezne oddelke bodo objavljeni v petek na oglasni deski in tu na spletni strani šole.

Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 43 obiskov, današnjih obiskov: 1)
 

Oznake: