Dragi prijatelji vsakodnevnega kolesarjenja!

Z veseljem vas obveščamo, da na Javni agenciji RS za varnost prometa – Svetu za preventivo in vzgojo v cestnem prometu tudi letos kolesarimo V troje!
Tokrat jeseni – začnemo s tednom mobilnosti in beležimo prekolesarjene dni kar štiri tedne – natančneje, med 17. septembrom in 12. oktobrom 2012! Zavrtite pedala z nami in povabite tudi svoje prijatelje ter ljubitelje kolesarjenja nasploh. Akcija poteka po celi Sloveniji!

Čeprav kolesarjenje beležimo od 17. septembra, pa bo k akciji možno pristopiti še vse do 30. septembra 2012.

Pravila so enaka kot doslej, tekmujejo trojke (trije sodelavci, prijatelji, sošolci…); vsak član prejme plus za vsak prekolesarjen dan in minus za vsak neprekolesarjen dan. Uvrstitev v žreb pa velja za vse, ki skupno zberejo več plusov kot minusov za celotno ekipo!
Kilometri so le dobrodošla informacija, da ugotovimo, koliko manj bo v naših mestih CO2 izpustov, ne vplivajo pa na žreb nagrad!

Glavne nagrade so letos 7-dnevne kolesarske počitnice po avstrijskem Koroškem ob reki Dravi za kolesarsko sezono 2013 za dve izžrebani trojki – za vsakega kolesarja, ki jih podarja Kärtner Radreisen v sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Avstrije v Republiki Sloveniji. Na AVP-SPV pa smo poskrbeli tudi za nekaj praktičnih nagrad za izžrebane trojke med sodelujočimi (kolesarske čelade, pelerine). Več informacij in prijave pa vas čakajo na spletni strani akcije: www.vtroje.si.Srečno in varno na vseh poteh!

     

 P Pred tiskanjem pomislite na odgovornost do okolja. BODI EKO.
               Think before you print. BE ECO. Mateja Markl, univ.dipl.psih.
Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa
Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu
Trdinova 8, SI 1000 Ljubljana
Tel. +386 1 400 88 70
Fax. +386 1 400 88 75
e-mail: mateja.markl@avp-rs.si Mateja Markl, psychologist
Slovene Public Agency for Traffic Safety
Road Safety Council
Trdinova 8, SI 1000 Ljubljana
Tel. +386 1 400 88 70
Fax. +386 1 400 88 75
e-mail: mateja.markl@avp-rs.si

(Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov: 1)