MATURANTSKA EKSKURZIJA ZA TRETJEŠOLCE bo letos potekala od ponedeljka 27. avgusta  do sobote 1. septembra 2012. Program smo sprejeli in prijave zbrali že januarja. Ekskurzijo organizira TA PALMA iz Celja.

 

V tednu pred odhodoml se bomo zbrali na šoli in se dogovorili še o zadnjih podrobnostih. Termin sestanka bo objavljen na spletni strani šole.

 

Žal se je zaradi razmer v Grčiji in zaradi manjšega števila turistoov konec avgusta in posledično s hitrejšim prenehanjem čarterskih poletov zgodilo, da nam je morala agencija predlagati, da bomo spremenili termin in način potovanja v Grčijo in nazaj. Prvotno smo se dogovorili za potovanje v Grčijo z ladjo, preko Ancone v Italiji in nazaj z letalom na ljubljansko letališče Jožeta Pučnika, Sedaj pa je edina možnost brez znatne spremembe cene obratna organizacija, dva dni prej, potovanje z letalom v Grčijo, na Zakintos in nato po ogledih klasične Grčije z ladjo v Ancono in nato z avtobusom preko Italije domov.

Ta sprememba v ničemer ne spremeni ponudbe, vse oglede in storitve bomo izvedli točno po sprejetem programu, le način potovanja je obrnjen. Večina dijakov sprejema to spremebo, le nekaj dijakov  iz 3. i negoduje, nekateri celo protestno želijo odstopiti od izleta.

 

Ker nikogar ne želimo prisiliti, da bi šel na ekskurzijo, smo se z agencijo dogovorili, da je ob plačilu manipulativnih stroškov (cca 8% kupnine) možno potovanje tudi odpovedati. Ker ste starši z izjavo sprejeli pogoje izvedbe te ekskurzije, le starši lahko to ekskurzijo tudi odpoveste. Prosimo, da to storite osebno, v šoli, v prvih dveh delovnih dneh naslednjega tedna, torej v torek 26.6. in v sredo 27. 6.2012  v rednem delovnem času, če pa nas boste poklicali po telefonu 7878720,  se lahko dogovorimo za srečanje tudi po 16. uri. Upam, da boste starši po premisleku ugotovili, da velja spreembe sprejeti, saj sicer ti dijaki ne bodo imeli maturantske ekskurzije v tem terminu. Šola namreč druge možnosti za ekskurzijo ne bo iskala. Starši lahko svoje otroke seveda pošljete na potovanje v Grčijo brez spremstva šole, kar pa po našem mnenju ni najboljša izbira.

 

V upanju, da bomo vsi prijavljeni tudi letos potovali skupaj na maturantsko ekskurzijo in se tam imeli neznansko lepo, vas vse najlepše pozdravljam

 

Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 85 obiskov, današnjih obiskov: 1)
 

Oznake: , , ,