JURČIČEV POHOD, 3.3.2012

 

V soboto 3. marca je Pohod po Jurčičevi poti od Višnje Gore do Muljave za oddelke 2a, 2b, 2d, 2f, 3d, 3f, ter dijake 4d in 4f, ki niso opravili prvega športnega dne. Vsi dijaki in spremljevalci, se zberete ob 7.25 pred železniško postajo v Višnji Gori.

Ob te, času pride iz smeri Ivančna Gorica v Višnjo Goro sobotni  vlak.

 

Na startu se morate obvezno javiti vašim razrednikom oz. spremljevalcem. Tu boste dobili tudi malico. Nato se pohod začne.

 

Vsi dijaki, ki pridete v Višnjo Goro z vlakom iz smeri Ljubljana oz. Grosuplje, boste prišli v Višnjo Goro ob 8.18. Ne glede na to iz katerega razreda ste, boste v skupini opravili pohod pod nadzorstvom profesorja Francija Pajka, ki bo za vas imel tudi malico.

 

Glede na to, da smo na prehodu iz zimskega v spomladansko obdobje, vam priporočamo, da imate s seboj vetrovko in pokrivalo za glavo. Tudi obutev naj bo ustrezna. Najboljše je, da imate planinske čevlje ali kakšne druge udobne pohodne čevlje z dobrim profilom.

 

Želimo vam prijeten pohod in pričakujemo, da boste s svojim vedenjem dostojno predstavljali svojo oz. našo šolo. Pohod opravite v skupini, razredniki oz. spremljevalci, vas bodo na pohodu popisovali še na Polževem in na cilju na Muljavi.

Odhod domov iz Muljave bo predvidoma ob 12.00 uri. Lahko greste skupaj s starši, ali z izrednimi avtobusi, ki bodo pohodnike brezplačno vozili iz Muljave do Ivančne Gorice in Višnje Gore. Iz Ivančne Gorice v smeri proti Ljubljani gre redni sobotni vlak ob 14.10.  Za avtobusni prevoz z Jakličem se ni odločil nihče, zato si prevoz na pohod in tudi nato domov organizirajte sami skupaj s starši.

 

Vaši spremljevalci bodo; Edvard Vrenčur, Franci Pajk, Marija Strnad,  Anton Brčan, Irena Mori, Marjeta Šlajpah Godec, po oddelkih si preberite na oglasnih deskah!  

 

Milan Jevnikar

(Skupno 76 obiskov, današnjih obiskov: 1)