Vabilo staršem in dijakom

Po uspešni lanskoletni akciji Očistimo Slovenijo v enem dnevu so nas v društvu Ekologi brez meja povabili k novi vseslovenski akciji Star papir za novo upanje, v kateri bo lahko vsak prebivalec Slovenije dodal svoj list k boljšemu svetu. Akcija zbiranja starega papirja bo potekala ves mesec april 2011. K zbiranju so povabljeni vsi vrtci, osnovne in srednje šole, podpirata pa jo tudi Ministrstvo za šolstvo in šport ter Zavod RS za šolstvo.
Akcija zbiranja starega papirja Star papir za novo upanje bo otroke in mladostnike ozaveščala o pomembnosti varovanja okolja in narave, hkrati pa spodbujala njihov čut za dobro in solidarnost.

Denar, ki ga bo društvo Ekologi brez meja dobilo s prodajo zbranega papirja, bo šel v dobrodelne namene, polovica bo ostala v Sloveniji, iz druge polovice pa se bo sofinancirala gradnja izobraževalnega centra za otroke s posebnimi potrebami v Afriki.

Akcija zbiranja starega papirja bo na naši šoli potekala v ponedeljek, 11., in v torek, 12. aprila. Oba dneva lahko papir pred poukom, od 7.00 do 8.00, odložite pri kolesarnici ob glavnem vhodu v šolo. Papir naj bo zvezan in stehtan, da bomo laže vodili evidenco.

Koordinatorja akcije: Jelka Grabljevec, lab.                                                      Milan Jevnikar, ravnatelj
                               Simon Bregar, prof.

(Skupno 58 obiskov, današnjih obiskov: 1)