SLOVO 2009, 20. 5. 2009

Ob 10.15 bo plesna parada v Ivančni Gorici! (Nagovor dijakov, lahko kratek program, pozdrav ravnatelja, pozdrav župana, razlaga plesa, četvorka-vodi plesna šola Urška.
Vsi prosti učitelji se zberemo tudi v Ivančni Gorici!
Prireditev v Ivančni Gorici organizirano spremljajo dijaki 3. A, 3. B. in 3. J., ki se v Ivančno Gorico odpravijo takoj po malici, ob 9.50.

Za zagotavljanje reda med dijaki na samem prizorišču v Ivančni Gorici skrbijo naši dežurni Peter Kutnar in Milan Čož in razredniki 4. letnikov (M. Simonič, B. Kramar, M. Majzelj-Oven, M. Mikec, D. Eržen, A. Hočevar in D. Kaluža).

 

Malica za četrtošolce je lahko takoj, ko pridejo iz Ivančne Gorice.

V šoli poteka redni pouk po malce spremenjenem redu.

 

Malica za 1. 2. in 3. letnike je v prvem glavnem odmoru. Po 3. šolski uri ni daljšega odmora, takoj po 5 minutnem odmoru sledi 5 minut krajša 4. ura, začne se ob 10.40 in konča ob 11.20. Po njej gredo vsi dijaki takoj v telovadnico, profesorji in vsi tretji letniki v telovadnico, prvi in drugi letniki skupaj s svojimi spremljevalci pa na tribuno.

 

Prireditev v telovadnici, se odvija standardno, začetek točno ob 11.25. Vodijo jo maturanti pod mentorstvom Brede KRAMAR (pomoč Dragica Eržen) po ustaljenem tradicionalnem protokolu. Ravnatelj ima pozdravni nagovor, kratek, z razredniki podeli knjige odličnjakom. Sledi program maturantov največ 1 šolsko uro, kjer je vključena zahvala profesorjem in predaja ključa (enega za celo šolo). Vsi dijaki in profesorji, ki so na delu, so obvezni prisostvovati prireditvi v šoli.

Sodelovanje tretješolcev na prireditvi, predvsem pri zabavnih nalogah pred podelitvijo ključa, zagotovita in koordinirata Simona Sašek in Jožica Strmole.

Četrtošolci imajo takoj po prireditvi, 6. šolsko uro, razredno uro, kjer jim bodo razredniki podelili spričevala in priznanja. DIJAKI PODPIŠEJO PREJEM!

Ostali razredi imajo po prireditvi še dve uri pouka (6. in 7. uro) po rednem urniku.

                                                                                                                Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov: 1)