Spoštovani!

Na Visoki šoli za storitve (VIST) izvajamo v tem delu Evrope edina visokošolska študija Kozmetike 1. in 2. stopnje (za poklica diplomirani kozmetik/diplomirana kozmetičarka oz. magister/magistrica kozmetike) ter edini celoviti študij Fotografije 1. stopnje (za poklic diplomirani fotograf/fotografinja).

Ker verjamemo, da bi lahko bili naši študijski programi zanimivi za vaše dijakinje in dijake, vas obveščamo, da pripravljamo več načinov predstavitev naših študijskih programov in dejavnosti, in sicer:

  • prilagojene predstavitve obeh ali posameznega dodiplomskega študija za šole, ki jih izvedemo po dogovoru v obliki on-line predstavitve, ki jo lahko pripravimo v živo ali pa posredujemo povezavo do vnaprej posnete;
  • Virtualni dan odprtih vrat, ki ga bomo izvedli za vse tri študijske programe in bo potekal 20. januarja 2021 ob 17. uri na daljavo (ločeno za prorama Kozmetika 1. in 2. stopnje ter Fotografija 1. stopnje) https://vist.si/novica-vist/virtualni-dan-odprtih-vrat;

Za osnovno informacijo o nas in naših študijskih programih vas vabimo k ogledu kratkega predstavitvenega videa, ki ga je posnela Nacionalna agencija za kakovost v visokem šolstvu (NAKVIS) na povezavi Predstavitveni video VIST (NAKVIS).

Podrobnejše informacije o študijskih programih ter o naši raziskovalno-razvojni, umetniški in produkcijski dejavnosti pa lahko najdete tudi na www.vist.si.

Veseli bomo, če boste vašim dijakinjam in dijakom posredovali povezavo do Dneva odprtih vrat  ali pa se boste odločili za organiziranje posebne predstavitve za vašo šolo. V tem primeru nas, prosimo, kontaktirajte na info@vist.si ali po telefonu na 01/2831700.

Z veseljem vam lahko pošljemo tudi informativne brošure v tiskani ali elektronski obliki, da jih razdelite oz. razpošljete vašim dijakom.

Posebej ali v okviru predstavitve študijev lahko izvedemo tudi predavanja in/ali delavnice v okviru programa Pametno s soncem za zdravo in mladostno kožo, ki ga že od l. 2015 izvajamo pod okriljem Ministrstva za zdravje. Cilj programa je spodbujanje mladih, predvsem srednješolcev k preventivi pred UV sevanji. Predavanja in delavnice lahko izvedemo na daljavo ali pa, ko bo mogoče, na vaši šoli.

Veseli bomo vašega odziva! Interes nam, prosimo, sporočite na info@vist.si ali po telefonu na 01 2831700.

S spoštovanjem!

Prof. dr. Janko Žmitek, dekan

Prof. dr. Janko Žmitek, dekan

VIST – Visoka šola za storitve

Dekanat
Gerbičeva 51a, Ljubljana

01/283 17 00

www.vist.si

(Skupno 118 obiskov, današnjih obiskov: 1)