Spoštovani,

Univerza v Novi Gorici vabi dijake  na spletne informativne dneve, ki bodo v petek, 12. februarja,  in v soboto, 13. februarja 2021. Lepo vabljeni tudi dijaki tretjih letnikov, da že v naprej raziščejo in odkrijejo področja izobraževanja, ki jih zanimajo, saj bodo zelo kmalu pred odločitvijo kam po končani srednji šoli.

Na spletnih informativnih dnevih bomo predstavili  študijske programe naslednjih fakultet/akademije:

Spletni informativni dnevi Univerze v Novi Gorici bodo letos prvič potekali v razširjeni obliki – poleg spletnih predstavitev samih študijskih programov se bodo kandidati za vpis lahko udeležili tudi drugih spletnih dogodkov – kratkih webinarjev na zanimive teme, predstavitev študentskih projektov in srečanj s študenti. Obenem bodo kandidatom na voljo spletne stojnice fakultet in akademije, opremljene z različnimi gradivi in multimedijskimi vsebinami.

Vstopna točka do informativnih dnevov Univerze v Novi Gorici in njenih spletnih stojnic, vključno s stojnico Fakultete za podiplomski študij in njeno ponudbo tretjestopenjskih študijskih programov, bodo kandidatom na voljo tudi po samih informativnih dnevih.    

Povezava do vstopne točke: Spletni informativni dnevi Univerze v Novi Gorici

Prosimo vas, da vabilo na spletne informativne dneve razširite med vaše dijake in pa tudi med širšo zainteresirano javnost.

Za dodatne informacije smo vam na voljo.

Hvala vam vnaprej za sodelovanje.

Lep pozdrav, Renata Kop

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov: 1)