Danes smo izjemno uspešno izvedli še tretjo predstavitev šole na letošnjih informativnih dnevih.   

Naši profesorji in dijaki so se izjemno lepo predstavili in izkazali pred našimi obiskovalci, ki jih je bilo letos izjemno veliko. Hvala učiteljem informatorjem, dijakom, mentorjem dejavnosti in vodjem aktivov, ki so z izvajali svoje dejavnosti in predstavitve na stojnicah oziroma v dijaški sobi, plesni dvorani, fitnesu, učni firmi in telovadnici.

Iskrena hvala tudi našim kuharicam, ki so v tem predpustnem času za vse obiskovalce spekle sveže pustne flancate.  Šli so za med in poželi izjemno pohvalo!

V petek dopoldne nas je obiskalo 78 devetošolcev in več  kot še enkrat toliko staršev, popoldne la kakšna desetina manj in v soboto kar 80 osnovnošolcev in skoraj dvakrat toliko staršev. Verjamemo, da so ljudje potrebovali osebni stik s šolo, z dijaki in zaposlenimi, po kar treh letih informativnih dni “na daljavo”!

Res veličasten dogodek, polna šola navdušenih devetošolcev in njihovih staršev, kar nas utrjuje v prepričanju, da je naš šolski okoliš od Škofljice do Mokronoga sprejel našo šolo za svojo. Z lahkoto bomo tako napolnili 4 oddelke gimnazije in 2 oddelka ekonomskega tehnika, česar se iskreno veselimo!

(Skupno 701 obiskov, današnjih obiskov: 1)