Dragi devetošolci, spoštovani starši.

Tudi v letošnjem šolskem letu bomo zaradi COVID situacije odprli vrata naše šole na nekoliko drugačen način. Informativni dnevi v februarju bodo spet potekali na daljavo, preko aplikacije ZOOM.

Veliko osnovnih šol smo od decembra naprej že obiskali preko ZOOMA, nekatere celo v živo, a do vseh devetošolcev iz našega okoliša, predvsem do devetošolcev iz “bližnje Ljubljane” pa še nismo uspeli priti. Kar nekaj zamudnikov iz šol, ki smo jih sicer že obiskali, pa so bili takrat odsotni, nas je prosilo, naj organizireamo kakšno popoldansko informativno srečanje, da bodo tudi oni dobili prvi stik z nami predbvsem pa, da se bodo lahko pridružili tudi strarši.

Zato smo se odločili, da bomo naslednji teden ponudili dve taki možnosti in sicer dve popoldanski ZOOM predstavitvi naše šole:

  1. V torek, 1. 2. 2022 od 17.00 do 18.00
  2. V četrtek, 3. 2. 2022 od 17.00 do 18.00

Link za priključitev je : https://arnes-si.zoom.us/my/milanjevnikar

  • Če bo zanimanje veliko, bomo odprli še nove termine.

Na dogodkih se boste lahko na daljavo v živo pogovorili z dijaki, učitelji, svetovalno delavko in ravnateljem in izvedeli marsikaj zanimivega o naši šoli. Srečanje je namenjeno le splošni predstavitvi šole in odgovorom na vaša morebitna vprašanja, bolj podrobna predstavitev bo potekala v času informativnih dni, 11. in 12. februarja, ali pa boste do bolj podrobnih podatkov dostopali na naših spletnih straneh.

Veselimo se vašega »obiska« in pogovora z vami.

#JurčičNasPovezuje

Milan Jevnikar, ravnatelj

 

(Skupno 309 obiskov, današnjih obiskov: 1)