Dijake vabimo k sodelovanju v nagradnem natečaju projekta A (se) štekaš ?!? (Integriran pristop krepitve duševnega zdravja in preprečevanja samomorilnega vedenja za mladostnike).

V natečaju zbiramo literarne in video prispevke dijakov na temo soočanja s težkimi življenjskimi situaciji, s čimer jih želimo spodbuditi, da o stiski spregovorijo in hkrati razmišljajo o možnih konstruktivnih rešitvah izhoda iz stiske. Rok za oddajo prispevkov je 8. 2. 2022. Nagrajenci bodo prejeli bone za nakup v poslovalnicah Mladinske knjige. Vabimo vas, da si več o nagradnem natečaju preberete tukaj.

Projekt A (se) štekaš ?!? na UP IAM Slovenskem centru za raziskovanje samomora izvajamo že od leta 2012. V projektu želimo tematiko duševnega zdravja približati tako mladostnikom kot tudi učiteljem, drugim delavcem šole in staršem preko različnih aktivnosti. Več o projektu si lahko preberete tukaj.

Prosimo, če lahko vsem dijakom na vaši šoli posredujete povabilo za sodelovanje v natečaju. V priponki vam tudi pošiljamo uradni dopis in povabilo za sodelovanje v nagradnem natečaju, ter spletni letak in plakat, ki ga lahko po želji natisnete in izobesite na šoli. V primeru, da bi želeli že natisnjene plakate, nam lahko pišete na ta mail in posredovali vam jih bomo po pošti.

Projekt je financiran s strani Ministrstva za zdravje. S sodelovanjem v projektu ali v natečaju tako vaša šola ne bo imela nikakršnih stroškov.

V upanju na sodelovanje vas lepo pozdravljamo.

V imenu projektne skupine A (se) štekaš?!?,

Monika Brdnik, mag. psih.

(Skupno 147 obiskov, današnjih obiskov: 1)