Spoštovani.

V sredo začnemo s samotestiranjem v šoli. Obvezno se morajo samotestirati vsi, ki niso prebolevniki pred manj kot 9 meseci, cepljeni ali testirani s hitrim testom s potrdilom, kodo QR.

Protokole še dopolnjujemo, jutri jih bomo predstavili dijakom po razredih, imeli bomo tudi konferenco, kjer bomo zadeve še dobro premislili in protokole naredili čim bolj preproste in človeške.

Prepričan sem, da nam bo s skupnimi močmi uspelo.

Vse starše vljudno prosim, da z naklonjenostjo in sodelovanjem sprejmete to obveznost in svoje otroke napotite na izpolnitev te zahteve po samotestiranju v šoli.

Če kdo (od dijakov ali staršev) izrecno nasprotuje samotestiranju in dijak nima formalno izpolnjenega PCT, ga zadržite doma, da si drug drugemu ne grenimo življenja in zapletamo medsebojne odnose. V šolo ga namreč ne smemo spustiti. Enostavno napišite v eAsistentu ali po e-pošti ravnatelju sporočilo, opravičilo za odsotnost vašega otroka.

Za vse dijake, ki bodo doma, bomo v kanalih objavljali, najmanj to, kar bomo obravnavali v šoli, da bodo vedeli, kaj naj si v učbenikih preberejo oziroma se naučijo. Tam bodo objavljene tudi povezave za ZOOM ure, kolikor jih bo. Ves pouk pa ne bo mogel potekati na daljavo, dokler bodo šole odprte.

Kot sem vam že napisal, ponovno poudarjam, da sem vsem, dijakom in staršem, izjemno hvaležen za dosedanje sodelovanje, za odgovoren odnos do zdravstvene krize, za upoštevanje navodil … za izmenjavo vseh podatkov o prebolevnosti, cepljenju, testiranju… Zato se ne bojim, da ne bi mogli vzorno sodelovati tudi naprej!

Spet smo na preizkušnji. Zdržimo še malo, držimo skupaj, da bomo izšli iz krize s čim manj “žrtev”.

Hvala vsem in lep pozdrav

Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 151 obiskov, današnjih obiskov: 1)