Spoštovani starši, drage dijakinje in dijaki.

POPOLDANSKA MALICA

Glede na večkrat izražene želje, da bi dijaki poleg tople dopoldanske malice potrebovali še en obrok – hladno popoldansko malico, smo se organizirali in vam ponujamo prijavo na POPOLDANSKO MALICO.

Prijavite se lahko za vsak dan ali pa le za posamezne dni v tednu, ko imate morda popoldanske aktivnosti (pevske vaje, krožek ipd…). Na prijavnici obkrožite dneve, ko želite prevzeti popoldansko malico. Seveda se 3 dni vnaprej lahko od posameznega obroka tudi sami odjavite v eAsistentu.

Če želite spremeniti dneve prejemanja malice, to uredite v računovodstvu pri gospe Bojani Hauptman.

Začetna ponudba za popoldansko malico po ceni 2 € na dan je naslednja:

  • drobno pekovsko pecivo (žemlja, bombeta, makovka, rogljiček …) in mlečni napitek
  • sendvič in sok 0,2 v tetrapaku
  • pica ali burek in jogurt ali kefir

V skladu z možnostmi in vašimi predlogi in željami, bomo ponudbo lahko tudi razširili. Vsekakor bomo usklajevali tudi ceno, glede na gibanje cen prehrambenih izdelkov na trgu.

Popoldansko malico boste dijaki prevzemali po 6. šolski uri (ob 13.20) ali  po 7. šolski uri (ob 14.10) v šolski kuhinji, s svojo dijaško izkaznico, kot prevzemate tudi dopoldansko malico.

S popoldansko malico bomo začeli v sredo 10. 11. 2021, če bomo do petka dobili vrnjene vaše prijavnice oziroma tri delovne dni po oddaji vaše prijavnice.

 

VRAČANJE NA STARI RED PRI DOPOLDANSKI MALICI

Ob tem vam vsem sporočam, da bomo zaradi lažje izvedbe in organizacije dela v kuhinji s ponedeljkom, 8. 11. 2021, primorani uvesti nazaj prvotni red tople malice, prvi letniki in 2.d ob 9.35 in ostali ob 10.25. Ankete, ki smo jih izvedli pred jesenskimi počitnicami kažejo, da si polovica dijakov želi nazaj star urnik. Upam, da boste to spremembo sprejeli z razumevanjem tudi tista polovica prvošolcev, ki vam je sedanja časovnica dopoldanske malice bolj všeč.

 

Ivančna Gorica, 3. 11. 2021

Ravnatelj:

Milan Jevnikar

 

(Skupno 187 obiskov, današnjih obiskov: 1)