A)

RKS, Območno združenje Grosuplje, vsem, ki so dopolnili 15 let, ponuja izvedbo tečaja in izpita iz prve pomoči za bodoče voznike motornih vozil, ki bi ga opravili na naši šoli po pouku, na dan in uro, ki ju bo predlagala šola.

Tečaj traja 10 pedagoških ur. Izvajajo ga predavatelji – zdravstveni delavci z veljavno licenco RKS. Po opravljenem tečaju bo prav tako na šoli izveden izpit, ki je sestavljen iz testa in iz praktičnega dela. Vsi, ki bodo izpit uspešno opravili, bodo prejeli izkaznico, ki je trajno veljavna.

Za dijake naše šole RKS že tradicionalno nudi 10 % popusta za tečaj, ki znaša s popustom 30,27 za izpit 65,83 €, za tečaj in izpit skupaj pa 96,10 €, saj za izpit ne more dati popusta.

Zainteresirani dijaki se morajo prijaviti 2x:

  1. obvezno v tabelo, ki jo boste dobili v šoli od razrednika in
  2. obvezno tudi preko spletne prijavnice na spletni strani RK Grosuplje

 https://goo.gl/forms/3oZaht9vU4YJTkgh1

Tečaj bo potekal po pouku: 3 x po 3 ure, 4. srečanje pa bo izpit. Dnevi tečajev bodo določeni čim prej, da bomo tudi s tečajem v teh negotovih časih lahko začeli čim prej.

B)

Tečaju bo sledil – prav tako 2x tedensko po pouku – tečaj CPP. Cena 24-urnega tečaja še ni znana. Tudi o tem vas bom seznanil čim prej.

Organizator OIV:

Franc Grlica

(Skupno 285 obiskov, današnjih obiskov: 1)