SPOŠTOVANI STARŠI, DRAGE DIJAKINJE IN DIJAKI!

Z VELIKIM VESELJEM VAM SPOROČAM, DA V SKLADU Z NOVIM VLADNIM ODLOKOM V PONEDELJEK, 8. 3. 2021, ODPIRAMO ŠOLO ZA VSE DIJAKE.

KER IMAMO NA ŠOLI DOVOLJ PROSTORA, DA BOMO ZAGOTOVILI VARNO IZVAJANJE POUKA ZA VSE DIJAKE IN UPOŠTEVALI VSA PRIPOROČILA NIJZ, NA NAŠI ŠOLI NI POTREBNO, DA BI V ŠOLO HODILO LE POL DIJAKOV, KOT NA ŠOLAH, KJER PROSTORA NI DOVOLJ!

TOREJ V PONEDELJEK, 8.3.2021, PRIDETE V ŠOLO VSI ZDRAVI DIJAKI.

VSI KI STE BOLNI OSTANITE DOMA. ČE KDO PREBOLEVA OKUŽBO S COV-19, ALI IMA BOLEZEN V DRUŽINI IN JE V KARANTENI, MI MORA TO SPOROČITI IN PRITI V ŠOLO PO IZTEKU KARANTENE.

V ŠOLI BOMO IMELI POOSTREN REŽIM GIBANJA, HIGIENSKIH UKREPOV IN NOŠENJA OBRAZNIH MASK POVSOD. POGLEJTE SI PRENOVLJEN HIŠNI RED, OBJAVLJEN NA NAŠI SPLETNI STRANI. NAREJENI SO RAZPOREDI MATIČNIH UČILNIC, ŠOLSKE MALICE, DEŽURSTVA …

PRIĆAKUJEM, DA BOSTE SPREMLJALI OBJAVE NA SPLETNI STRANI ŠOLE, V EASISTENTU IN JIM SLEDILI.

V ŠOLI VAS VSE TEŽKO PRIČAKUJEMO, ŽELIMO VAM ZAGOTOVITI VARNE POGOJE ZA DELO IN VAS POČASI VRNITI V NORMALNO ŠOLSKO REALNOST.

PRISLUHNILI BOMO VAŠIM POTREBAM, POMAGALI NADOMESTITI MANJKAJOČE ZNANJE IN VAS SEVEDA NA KONCU TUDI POŠTENO OCENILI. STRAH PRED PRETIRANO MNOŽICO OCENJEVANJ NI UTEMELJEN. ZAVEDAMO SE TEŽAVNOSTI POLOŽAJA. PRIČAKUJEMO PA SEVEDA POLNO SODELOVANJE VSEH DIJAKOV IN RAZUMEVANJE TER PODPORO STARŠEV.

LEP POZDRAV

Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 262 obiskov, današnjih obiskov: 1)