Drage dijakinje, dragi dijaki, spoštovani starši.

Na seji Dijaške skupnosti so se predstavniki dijakov odločili, da končno izvedemo nabavo »šolskih« puloverjev, ki smo jo dogovorili februarja letos in je potem zaradi koronakrize vse obstalo.

Nabavili bomo puloverje  Toronto, ŠTIRI barve: NAVY BLUE, BLACK in MELANGE GREY IN ROYAL BLUE VSE VELIKOSTI OD XS DO XXL OZ XXXL po naročilih. [ddownload id=”18263″]

Spredaj na prsno stran, levo bomo izvezli izbrani logo , velikosti 12×6 cm in sicer na sive dvobarvno (modra črna) na ostale belo.

Zadaj je izbran natis heštega: #JosipNasPovezuje,  v beli oziroma črni barvi, odvisno od barve puloverja in pisavi Monotype Corsiva. Zapis bo eno širino zapisa nad patentom, centriran in dolg vsaj 2/3 širine hrbta.

Cena puloverja, skupaj z vezenjem loga in natisom »heštega« stane pulover 18,21 €. Del cene pokrije prihodek na bazarju 2019, del prispeva šola, del pa šolski sklad, tako da je za dijake cena 10 €, ki jo boste (vaši starši) poravnali kar na redni položnici za malico v oktobru, zato se morate pred naročilom nujno pogovoriti s starši in dobiti njihovo dovoljenje za naročilo! (podrobneje v prilogi [ddownload id=”18265″])

Na priloženem plakatu si oglejte barve in velikosti, da boste zase naročili pravo številko. Možno je tudi, da primerke velikosti S, M, L (samo v črni barvi) vidite in pomerite v šoli, razstavljeni bodo v dijaški sobi.

V tabelo, ki jo boste dobili v torek v razrede, vsak dijak zapiše odločitev, če pulover želi kupiti, torej DA ga naroča, potem barvo, velikost in podpis.

Ko bodo naročila zbrana bodo puloverji predvidoma  v 14. dneh dobavljeni.

Ivančna Gorica, 28.9.2020

Ravnatelj: Milan Jevnikar

OPOMBI:

  1. PO CENI 10 (E) LAHKO PULOVERJE NAROČIJO TUDI LETOŠNJI MATURANTI (4.A, 4.B IN 4.D 2019/20). En predstavnik razreda zbere naročila in denar. Naročila pošlje po e-pošti ravnatelju. Denar pa položi, ko mu izdamo položnico, na račun Šolskega sklada. Puloverje dvigne v šoli.
  2. PO POLNI CENI 18,21 eur, LAHKO PULOVER NAROČI KDORKOLI, KI JE POVEZAN Z NAŠO ŠOLO, JE NJEN ALUMEN ALI SAMO PRIJATELJ! NAROČILA SE POŠILJA PRAV TAKO NA E-NASLOV RAVNATELJA. Denar pa položi, ko mu izdamo položnico, na račun Šolskega sklada. Puloverje dvigne v šoli.
(Skupno 973 obiskov, današnjih obiskov: 1)