SPOŠTOVANI STARŠI, DRAGE DIJAKINJE IN DIJAKI

Na Srednji šoli Josipa Jurčiča Ivančna Gorica smo pripravljeni na čimbolj normalen in varen začetek pouka v novem šolskem letu. Prvošolci ste veliko informacij o začetku šole dobili ob vpisu, nekaj si jih boste vsi prebrali v priponkah tega obvestila, večino pa vam bomo predstavili osebno v šoli.

V šolo pridete 1. septembra vsi dijaki, ki:

  • ste zdravi,
  • nimate odrejene karantene,
  • niste v samoizolaciji po navodilih osebnega zdravnika,
  • v zadnjih 14 dneh niste bili v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2

Več podrobnosti je v Obvestilu staršem [ddownload id=”18031″] .

V šolo pridete običajno, peš, z javnim prevozom, vlakom, avtobusom (vsi javni prevozi imajo običajen vozni red), ali s šolskim avtobusom iz smeri Trebnje (prevoznik Jaklič).

Vozovnice si lahko uredite po elektronski poti, potrdil šole ne potrebujete, ker imajo izdajatelji vpogled v bazo CEUVIZ. Podrobna navodila so v dopisu MJU, ki ga odprete s klikom na to povezavo [ddownload id=”18025″].

Na javnih prevoznih sredstvih se seveda natančno ravnate po navodilih prevoznikov glede razkuževanja, nošenja maske.

Zaščitne maske postajajo del vaše šolske opreme. Tudi v šolo vstopate z maskami, skozi glavni vhod, brez gneče, si najprej razkužite roke, odložite odvečno garderobo v svoje omarice (prvošolci jih še nimajo!), se preobujete in nato po najkrajši poti s pomočjo dežurnih, najdete svojo matično učilnico.

Masko lahko snamete šele, ko boste zasedli svoje mesto v učilnici. Za gibanje po hodnikih je maska obvezna. Veliko pozornosti bomo posvečali higieni rok in kašlja, razkuževali pa bomo le tipkovnice računalnikovc in drugih učnih pripomočkov.

Pouk bo večinoma potekal v matičnih učilnicah, le tisti del (KEM, BIO, FIZ, RAČ in strokovni ekonomski predmeti), kjer je to nujno, v specialnih učilnicah.

RAZREDNIK/-ČARKArazrednadom. RAZR.MATIČNA UČIL.
Matko Peteh1aMojca Konda36
Vesna Celarc1bMaruša Potokar30
Anton Brčan1dMarija Majzelj Oven26
Jasmina Balaban2aBernardka Radoš51
Irena Mori2bDragica Volf Stariha54
Igor Gruden2dVida Hočevar25
Breda Kramar3aSonja Lama53
Mojca Saje Kušar3bFranci Grlica50
Dragica Eržen3dFranci Pajk35
Simon Bregar4aMarjan Gorišek47
dr. Boris Osolnik4bMajda Simonič48

Med kratkimi odmori praviloma ne bomo zapuščali razredov, le za nujne zadeve, m,ed glavnim odmorom pa bomo disciplinirano, pod nadzorom dežurnih prevzeli na distanci malico in jo v jedilnici tudi pojedli. V jedilnici bomo zasedali le vsak drugi stol, prostora imamo dovolj!

Več podrobnosti izveste v šoli ali pa v priloženem hišnem redu [ddownload id=”18037″] ter napotkih MIZŠ in ZRSS [ddownload id=”18039″].

Marsikaj bo letos drugače. Vsi zaposleni se veselimo, da bodo dijaki spet zasedli šolske klopi, verjamem, da se enako veselite tudi vsi starši in dijaki! prepričan sem, da bomo uspeli!

Če se bomo vsi skupaj obnašali odgovorno, bomo lahko varno začeli in izvajali vse dejavnosti. Vsi si želimo, da bi šolsko leto potekalo čimbolj nemoteno in uspešno. Težave in omejitve bomo reševali sproti, v dogovoru z vsemi vami in po pravilih in odredbah stroke!

NA SVIDENJE V ŠOLI, V TOREK, 1. SEPTEMBRA 2020!

Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 1.052 obiskov, današnjih obiskov: 1)