JUTRI, v  sredo, 24. 6. je za vse dijake zadnji šolski dan. V šolo pridejo vsi ob 8.00 (prevozi so organizirani po običajnem urniku). Ne pozabite na obveznost nošenja obrazne maske na javnih prevoznih sredstvih in v šoli!

V atriju pred šolo bomo ob 8.30 na svečani prireditvi – proslavi ob Dnevu državnosti – podelili spričevala za odličen uspeh in še ne podeljena Zlata priznanja s tekmovanj ter Jurčičeve nagrade in priznanja.

Po prireditvi okoli 9.30 bo vse dijake razredna ura (razpored učilnic je standarden).  V šolo vstopate posamezno, po razredih, z razrednikom. Na kratkih razrednih urah bodo dijaki prevzeli spričevala. Dijaki bodo izpolnili in oddali morebitne prijavnice za popravne izpite, oddali naročila za učbeniški sklad in oddali vpisnice za naslednji letnik ter naročila za malico v novem šolskem letu.

Dijaki, ki vpisnic ne bodo oddali 24. 6., jih lahko v šoli oddajo še ves naslednji teden, do 3. 7. 2020, ali pošljejo po pošti.

Dijaki, ki ne bodo vrnili knjig v učbeniški sklad, drugo leto ne bodo dobili naročenih knjig. V tem tednu dijaki v šolo lahko vrnejo izposojeno računalniško opremo oziroma podaljšajo izposojo.

Po razredni uri je za vse dijake, ki ste naročeni na šolsko malico, malica v jedilnici. Šola vsem dijakom podari ob zaključku šolskega pouka sladoled, ki ga prevzamete v kuhinji!

Po malici ste prosti in lahko se začnejo  šolske počitnice!

SREČNO!

Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 388 obiskov, današnjih obiskov: 1)