SPOŠTOVANI DIJAKI, STARŠI IN SODELAVCI

Šolsko leto 2019/20 se kljub vsem težavam, ki nam jih je prinesla letošnja zdravstvena kriza, delu na daljavo, ki nam je onemogočilo marsikakšno dejavnost, ki smo jo načrtovali, počasi izteka.

Zdi se, da bo uspeh lep, izkušnja, ki smo je bili deležni, pa nam bo gotovo vzpodbuda za boljše in prizadevnejše delo v “običajni šoli”, ki jo bomo, upam, imeli v jeseni.

V torek, 23. 6. 2020 bomo imeli zaključno konferenco, ki bo potrdila vse ocene in zaključila uspeh vseh naših dijakov.

V sredo, 24. 6. je za vse dijake zadnji šolski dan. V šolo pridejo vsi ob 8.00 (prevozi so organizirani po običajnem urniku).

V avli bomo ob 8.30 na svečani prireditvi – proslavi ob Dnevu državnosti – podelili spričevala za odličen uspeh in še ne podeljena Zlata priznanja s tekmovanj ter Jurčičeve nagrade in priznanja.

Po prireditvi okoli 9.30 bo malica za vse dijake (v jedilnici). Ob 10.00 bo razredna ura (razpored učilnic je standarden). Na kratkih razrednih urah bodo dijaki prevzeli spričevala. Dijaki bodo izpolnili in oddali morebitne prijavnice za popravne izpite, oddali naročila za učbeniški sklad in oddali vpisnice za naslednji letnik ter naročila za malico v novem šolskem letu.

Dijaki, ki vpisnic ne bodo oddali 24. 6., jih lahko v šoli oddajo še ves naslednji teden, do 3. 7. 2020, ali pošljejo po pošti.

Dijaki, ki ne bodo vrnili knjig v učbeniški sklad, drugo leto ne bodo dobili naročenih knjig. V tem tednu dijaki v šolo lahko vrnejo izposojeno računalniško opremo oziroma podaljšajo izposojo.

Za tiste, ki imajo kakšen popravni izpit, bomo organizirali priprave oz. konzultacije pred popravnimi izpiti in sicer v ponedeljek, 29. 6..  Razrednikom ob  oddaji prijavnic za popravne izpite napovejte prijavo konzultacije.

Popravni izpiti se bodo v junijskem roku začeli predvidoma v torek, 30.6. in bodo lahko trajali do petka, 3. 7. 2020, odvisno od števila prijavljenih! Razpored bo objavljen v eAsistentu in  na spletni strani šole.

Vsem želim miren in uspešen konec pouka.

Veselim se srečanja z vsemi!

Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 272 obiskov, današnjih obiskov: 1)