Dragi maturanti splošne in poklicne mature!

Kot ste bili obveščeni preko medijev, včerajšnja izjava gospe ministrice, je matura (splošna in poklicna) v junijskem roku predvidena po maturitetnem koledarju, ki ga poznate. Edina sprememba je, da se bo esej  pri splošni maturi z začetka maja prestavil na nek termin konec maja. pri poklicni maturi pa zaenkrat ni nobvenih sprememb. O vseh spremenjenih terminih boste pravočasno obveščeni.

Pomembno je, da se za vse četrtošolce konča pouk 22. maja. Na maturo se pripravljate in se pripravljamo skupaj, pa še bolj intenzivno se bomo v maju, zato se je ni treba bati! Veselite se je, saj boste dokazali, da niste bili zaman  štiri leta naši dijaki!

Na maturo ste prijavljeni vsi.

Prvi naslednji pomembni rok je 15. april, rok za oddajo seminarskih nalog oz. drugih  izdelkov za interni del izpita  (SOC, PSI, KEM, BIO, INF, GEO, ZGO, Izdelk ali storitev na PM)

Profesorji mi poročajo, da delo povsod poteka po načrtih, da ste večinoma že oddali, ali pa ste tik pred oddajo, kar me zelo veseli. Če kje potrebujete pomoč, nasvet … boste to dobili pri svojih mentorjih, le vprašati jih morate. Oni vedo tudi vse podrobnosti o načinu oddaje. Želim vam veliko uspeha in čim boljših internih ocen!

Seveda pa nadaljujte tudi z vestnim sprotnim delom pri vseh predmetih!

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 286 obiskov, današnjih obiskov: 1)