Drage dijakinje, dijaki, spoštovani kolegi in starši!

Uspešno smo zaključili prvi teden šole na daljavo. Iskrena hvala vsem profesorjem za izjemno prizadevnost in pripravljenost za spopad z novim izzivom. Hvala dijakom, ki ste v res veliki večini sprejeli nov način dela. le še nekaj posameznikov se ne odziva tako kot bi želeli. Upam, da bo naslednji teden boljše. Hvala staršem za pozorno spremljanje, za vsa vzpodbudna sporočila in za dobre predloge.

Jutri začenjamo nov teden. Urnik je določen, gradivo za delo bo prihajalo po utečenih poteh, spletne učilnice, komunikacijski kanali, elektronska pošta, sms-ji … Lepo prosim, da nam dijaki sporočate, če vas vse to doseže. Vsaj to, da vemo, ali ste seznanjeni. Prav tako vse dijakinje in dijake prosim, da v komunikaciji z učitelji (ali ravnateljem) odkrito poveste, če ste v stiski, če vam je kaj nejasno, če kje delo poteka prehitro. Vsem se želimo prilagoditi, nikogar ne želimo postaviti v stisko! Tak način dela na daljavo bo verjetno potekal še kar nekaj časa, zato se moramo “uigrati” in složno premagovati vse ovire. In tudi samostojno učenje naj bo del vašega delovnika.

Če kdo potrebuje kaj iz šole iz garderobne omarice, naj mi piše (ravnatelj@ssjj.si ), da vam bom organiziral varen prevzem gradiva.

Sicer pa vam želim vse dobro, spoštujte ukrepe države, saj s tem varujete sebe in vse druge!  Ostanite zdravi!

ravnatelj, Milan Jevnikar

(Skupno 131 obiskov, današnjih obiskov: 1)