Spoštovani dijakinje in dijaki, starši in sodelavci!

Začeli smo z delom na daljavo. Vesel sem, da se je večina dijakov odzvala in sodelujejo z učitelji preko komunikacij v eAsistentu.
Če ima kdo še vedno težave z varno povezavo naj sporoči po e-pošti na ravnateljev naslov ravnatelj@ssjj.si svoje težave in jih bomo rešili.

NAJPOMEBNEJE JE, DA OHRANITE ZDRAVJE. IN ČE STE ZDRAVI, STE DOMA, VENDAR NE NA POČITNICAH. DELAJTE TAKO, KOT BI HODILI V ŠOLO! VSTANITE NAJKASNEJE OB POL OSMIH, ZAJTRKUJTE IN SE UREDITE TER NATO SEDITE ZA SVOJO PISALNO MIZO, RAČUNALNIK. NAJ BO PRVI DEL DNEVA  NAMENJEN ŠOLI.

RESNIČNO PROSIM VSE, DA V SKLADU Z VAŠIM REDNIM URNIKOM, DELATE TAKO, KOT DA BI BILI V ŠOLI, PRI POUKU.  PREGLEJTE SPOROČILA IN GRADIVO UČITELJEV ZA VSAKO URO IN SE LOTITE DELA.  VZEMITE SI VMES SAMO ODMOR ZA MALICO, KOSILO …VES TA ČAS LAHKO KOMUNICIRATE S SVOJIMI UČITELJI, VSEKAKOR PA JIM SPROTI POROČAJTE IN POŠILJAJTE IZDELKE, KAKOR VAM NAROČAJO.

IN KO JE DELAVNIK KONČAN, OKOLI DVEH, SE LOTITE DRUGIH ZADEV.

PREOSTANEK DNEVA NAMENITE SVOJIM DRUŽINAM, DOMAČIM OBVEZNOSTIM IN DRUŽABNEMU ŽIVLJENJU PREKO ELEKTRONSKIH KOMUNIKACIJ. DRUŽENJE NAJ ZA NEKAJ ČASA ODPADE. DOKAŽITE, DA STE TEGA ZMOŽNI, JAZ VERJAMEM V VAS IN VAM ZAUPAM! IZKORISTITE ČAS ZA BRANJE, OGLED FILMA, ALI PA LE ZA POGOVOR IN DRUŽENJE V OŽJI DRUŽINI! SEVEDA VAM TOPLO PRIPOROČAM, DA TUDI POPOLDNE ALI ZVEČER ŠE KAKŠNO URO NAMENITE UČENJU.

LE NA TA NAČIN BOMO VSI SKUPAJ POMAGALI SEBI IN VSEM OKOLI NAS IN PREPREČILI ZDRAVSTVENO KATASTROFO, KI JO LAHKO SPREMLJAMO NPR. V ITALIJI. NIČESAR NE BOMO Z OSAMO ZAMUDILI, PREVREDNOTILI BOMO SVOJE PRIORITETE, MORDA BO ZARADI TEGA NAŠE ŽIVLJENJE V PRIHODNJE BOLJ POLNO, BOLJ BOGATO …

ŽELIM, DA BI VSI OSTALI ZDRAVI IN DA SE ČIMPREJ SPET SREČAMO V ŠOLI! LEPO VAS VSE POZDRAVLJAM!

Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 204 obiskov, današnjih obiskov: 1)