Spoštovani starši, dijaki in organi upravljanja Srednje šole Josipa Jurčiča Ivančna Gorica.

Srednja šola Josipa Jurčiča Ivančna Gorica je imela v marcu in začetku aprila načrtovanih več aktivnosti, ki jih bomo zaradi prepovedi javnih prireditev in iz preventivnih razlogov za omejitev širjenja koronavirusa prestavili na kasnejši čas.

1. Okroglo mizo z bivšimi ravnatelji in delavci šole, v počastitev 70-letnice šole, ki smo jo načrtovali za marca, ob 18.uri, v šolskih prostorih, prestavljamo v maj, predvidoma na sredo, 19.5., ali četrtek, 20. 5. 2020 ob 19. uri.

2. Slovesno akademijo ob 70-letnici šole v šolski športni dvorani, ki je bila načrtovana in že objavljena , s sobote, 28. marca ob 10.uri, prestavljamo na soboto, 23. 5.2020, ob 10.uri.

3. Strokovno ekskurzijo v Barcelono, predvideno od 19.3. do 23. 3.2020 smo v dogovoru z agencijo MM Turist Ljubljana odpovedali in jo prestavljamo v junij 2020, če bodo razmere takrat ugodne, če ne bo šlo drugače pa na september 2020. Vsi prijavljeni potniki ostajajo isti, saj so stroški za ekskurzijo skoraj v celoti zbrani in dva računa agenciji tudi že poravnana.

Agencija upa, da s tem ne bodo nastali dodatni stroški, če pa se bo izkazalo, da so nastali nepredvideni dodatni stroški, se bomo, upam, dogovorili, da bi bili minimalni! O vseh nadaljnjih dogovorih, o morebitnih dodatnih stroških in o določitvi novega termina potovanja bomo starše in dijake sproti obveščali in se po potrebi tudi sestali, da bomo skupaj našli najboljšo rešitev.

4. Maturantski ples, ki smo ga načrtovali 3. aprila je odpovedan in prestavljen na nadomestni termin 18. 4. 2020. Če ga tedaj še ne bo mogoče izvesti, ga načrtujemo v terminu  od 6. 5. do 18. 5. 2020.

Dijake smo z odločitvijo današnjega sestanka učiteljskega zbora že seznanili in odločitev sprejemajo z razumevanjem.

Zadnji podatki oziroma informacije o koronavirusu v Sloveniji.

Prosim, da z razumevanjem sprejmete to našo odločitev in vas lepo pozdravljam!

 

Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 532 obiskov, današnjih obiskov: 1)