V turistični agenciji JoyTravel, Laila d.o.o. smo veseli, da vas lahko pozdravimo ob odhodu na vašo ekskurzijo na Dunaj. Ob tem bi izkoristili priložnost in se vam zahvalili za izkazano zaupanje. V tem uvodnem delu bi vas opozorili na nekaj pomembnih stvari, ter posredovali najnujnejše podatke v zvezi z izletom.

ODHOD :  odhod bo v petek 6.12.2019 ob 4.30 izpred Srednje šole Josipa Jurčiča, Ivančna Gorica in ob 4.45 izpred hotela Kongo v Grosupljem.  Z vami bo vaša vodička Sofija Mardjonovič, ter avtobus Meteor.

POT: Vožnja preko Avstrije, na Dunaj prispemo okoli 11.00.

DOKUMENTI : za pot potrebujete veljaven osebni dokument, potni list ali osebno izkaznico.

NASTANITEV : Lifehotel Vienna Airport 3*( v hotelu imate nočitev z zajtrkom).

DENAR :  Uradna valuta v Avstriji je euro. Računate lahko na naslednje stroške : dodatna dnevna prehrana (vključen 1 x zajtrk, 1x večerja), vse vstopnine pa so že vštete v ceno. Zagotovo pa vas bo premamil tudi kak spominek.

OBLEKA IN DODATKI : Na poti lahko pričakujete podobne temperature kot so sedaj v Sloveniji, priporočamo udobna, topla in praktična oblačila in obutev. Za primer dežja imejte s seboj dežnik in primerno obleko in obutev za dežne razmere. Pot z avtobusom je daljša, zato priporočamo, da imate s seboj kako blazinico za udobnejše potovanje. Priporočamo malico za prvi dan, prvi organiziran obrok je večerja.

Opozorilo: Zaradi varnosti na poti toplo priporočamo primerno torbico za denar in dokumente (ledvička), ki jo boste lahko ves čas nosili pri sebi in jo imeli skrito pod obleko. Primerni so tudi nahrbtniki z dobrim sistemom zapiranja.

POVRATEK: V soboto 7.12 po ogledih, okoli 17.00  pot proti Sloveniji. Predviden povratek okoli 23.00.

Želimo vam prijeten in nepozaben izlet.

(Skupno 335 obiskov, današnjih obiskov: 1)