Zakaj na “Jurčiča”?

 
 

BAZAR 2019 – veseli vstop v praznični december

 

Dijakinje in dijaki Srednje šole Josipa Jurčiča Ivančna Gorica že ves november na krožkih in ustvarjalnih delavnicah pripravljajo priložnostne izdelke, okraske, voščilnice in pečejo pecivo, ki ga bodo obiskovalcem ponudili na novoletnem bazarju v torek, 3. decembra. Šola dobiva praznično okrasje, ki ga bomo dopolnili še v torek. Dan bo namenjen najprej kratkemu pouku, celo popoldne pa je namenjeno krašenju šole, pripravi prostora za sejem in predstavitev ter seveda prodajo pripravljenih izdelkov obiskovalcem. Podroben urnik!

Takole je bilo lani:

Prireditev je odprta za vse, pričakujemo starše naših dijakov in tudi osnovnošolce, ki želijo spoznati utrip srednje šole, preden se bodo spomladi odločali, kam po zaključeni osnovni šoli. Ta sproščeni dan je odlična priložnost, da našo šolo spoznate z drugega zornega kota, da vidite ustvarjalnost in pozitivno energijo naših dijakov, ki niso samo odlični učenci, ampak imajo tudi mnogo talentov in idej, ki jih ob šoli gojijo, razvijajo in razdajajo drugim.

S prispevki, ki jih bomo zbrali na bazarju, bo dijaška skupnost podprla nakup enotnih “šolskih” puloverjev s kapuco, za vse dijake in deloma še nek nek humanitarni projekt!

Ob 16.30 bo osrednja kulturno-zabavna prireditev, ki jo tudi pripravljajo dijaki. Ustvarjalci najboljše točke pa bodo nagrajeni z izletom ob koncu pouka. Ob zaključku prireditve bomo tudi slovesno prižgali lučke na naši novoletni smrečici v avli šole.

Po prireditvi bo priložnost za kratke govorilne ure.

Veselimo se srečanja z vami!

(Skupno 478 obiskov, današnjih obiskov: 1)
 
 
 
 
 
 
Dostopnost