Spoštovani,

po dveh izredno uspešnih letih, na Ekonomski fakulteti tudi letos prirejamo Raziskovalni poligon – Ekonomija za radovedne in tako srednješolcem 4. letnikov predstavljamo delo raziskovalca. Tako želimo vašim dijakom pomagati pri poklicni odločitvi ali pa le zadovoljiti njihovo radovednost o področjih na katerih delujemo ekonomisti in podjetniki?
S tem poslanstvom bomo v septembru na Ekonomski fakulteti v sklopu Evropske noči raziskovalcev pripravili dve brezplačni aktivnosti za vaše dijake zato vas, če naša projekta dopolnjujeta dejavnosti vase gimnazije, z veseljem vabimo k sodelovanju.
1.     Obisk našega profesorja na srednji šoli, ki bi dijakom predstavil življenje raziskovalca
in
2.     Ekonomija za radovedne – interaktivni raziskovalni poligon na Ekonomski fakulteti na dan Evropske noči raziskovalcev, 27. septembra 2018.
Številne podrobnosti o projektih, vključno s seznamom profesorjem in seznamom raziskovalnih tem na interaktivnem Poligonu so v priponki.
Nastopi naših profesorjev in mesta na Poligonu so omejeni, mi pa bi želeli zagotoviti mesto vsem tistim, ki si novih spoznanj najbolj želijo.
Prosil bi vas, da odgovorite na sporočilo oz. sporočite kontaktno osebo, na katero se lahko obrnemo za nadaljnje dogovore.
Skupaj razveselimo radovedne dijake, skupaj zbudimo bodoče raziskovalce!

Miha Jurečič

(Skupno 121 obiskov, današnjih obiskov: 1)