RKS, Območno združenje Grosuplje, vsem, ki so dopolnili 15 let, ponuja izvedbo tečaja in izpita iz prve pomoči za bodoče voznike motornih vozil, ki bi ga opravili na naši šoli po pouku, na dan in uro, ki ju bo predlagala šola.

Tečaj traja 10 pedagoških ur. Izvajajo ga predavatelji – zdravstveni delavci z veljavno licenco RKS. Po opravljenem tečaju bo prav tako na šoli izveden izpit, ki je sestavljen iz testa in iz praktičnega dela. Vsi, ki bodo izpit uspešno opravili, bodo prejeli izkaznico, ki je trajno veljavna.

Rdeči križ Slovenije ima ceno za tečaj 28,72 € in izpit 55,64 € in velja za vsa območna združenja RK. Za učence naše šole nudi Območno združenje Grosuplje 10 % popusta na tečaj, ki znaša s popustom 25,85 €, za izpit 55,64 €, za tečaj in izpit skupaj pa 81,49 €, saj za izpit ne morejo dati popusta.

Zainteresirani dijaki naj se obvezno prijavijo na seznamu pri prof. Grlici, in preko spletne prijavnice:

 https://goo.gl/forms/3oZaht9vU4YJTkgh1

Tečaj bo potekal po pouku: 3x po 3 ure (npr. sreda – petek – sreda), 4. srečanje (npr. petek) pa bo izpit. Dnevi tečajev bodo določeni kasneje – ko se bo ustalil urnik, vsekakor pa bomo začeli s tečajem čim prej.

Tečaju bo sledil – prav tako 2x tedensko po pouku – tečaj CPP Šole vožnje Mojster Miha. Cena 24 ur predavanj, vključno z evidenčnim kartonom, znaša 35 €.

Tudi za ta tečaj se prijavite na seznamu pri prof. Grlici.

 

Organizator OIV:

Grlica F.

(Skupno 538 obiskov, današnjih obiskov: 4)