Danes, v ponedeljek 24. junija smo slovesno zaključili pouk v tem šolskem letu. Profesorica Vesna Celarc je pripravila prisrčno in sproščeno prireditev na kateri smo počastili jutrišnji državni praznik, razdelili najvišja šolska priznanja, priznanja z državnih tekmovanj in odlična spričevala ter se spoštljivo in zabavno poslovili do 2. septembra, ko bomo, po zasluženih počitnicah, spet zasedli šolske klopi.

Izvrstno razpoloženje dijakov in profesorjev ter  drugih delavcev šole je potrdilo, da smo preživeli spet eno ustvarjalno, uspešno in prijetno šolsko leto.  Mnogi dosežki, predvsem pa izvrsten uspeh, kar četrtino odličnjakov imamo in to v vseh oddelkih gimnazije in ekonomskega tehnika, kažejo na to, da v šoli vemo in znamo delati. Dobra volja in dobro počutje vseh pa so posledica tovariških in prijateljskih odnosov ter odlične vzgojenosti naših dijakov, saj je leto minilo brez hudih pretresov in skoraj brez vzgojnih ukrepov.

Vsi, ki se v teh dneh vpisujejo na našo šolo so lahko veseli, da prihajajo v delovno in zdravo okolje, kjer bodo preživeli naslednja štiri leta, v katerih jih bomo dobro pripravili na življenje in nadaljnje šolanje.

Ravnatelj se je zahvalil vsem, dijakinjam in dijakom, njihovim staršem, vsem profesoricam in profesorjem ter ostalemu osebju šole. Zaželel jim je sproščujoče in vesele počitnice uin se žće veselil, 2. septembra, ko bo šola spet zaživela, polna ustvarjalnega nemira in delavnosti.

     

Jurčičeve nagrade in priznanja:

Odlična spričevala:

  

  

   

    

(Skupno 500 obiskov, današnjih obiskov: 1)